defnevedoruk geleneksel bayramlık postuna hosgeldiniz🙂↔️ daha kızıma da kendimede bir sey alamadım sizler neler aldınız atarsanız hepimize fikir olur. hm zara lcwye bakıyorum ama pek gözüme çarpan bir sey olmadı🥲
usenmedimyaptimbirvelet defnevedoruk Bayramlık olarak almamıştım bunu. Çok önceden aldım bunu giyer sanırım 🌝🫶🏻
livanurvealpinannesi61 defnevedoruk bir hayal bir çocuk moms brand arden Kids minnoş Kids butik de güzel şeyler var bakın isterseniz. Zara boykot zaten ben zaradan almıyorum hiç.
defnevedoruk usenmedimyaptimbirvelet cok güzelmis💖 bende keten pantolon almıstım kızıma keten birsey alırsam onu giyerim belki
isaumut defnevedoruk merhaba bende keten alt üst takım var mavi renk daha hiç giyilmemiş sayfama girerseniz görüşünüz güncel fiyatı trend yolda 600 .700 civarı ben 450 TL ye vereceğim kargo bana ait hiç giyilmedi rengi yanlış geldiği için satıyorum
defnevedoruk Berilsmom13 cok güzellermisss 👌 ben daha 1. güne bir sey bulamadım siz her güne yapmışsınız masallah valla 😂
defnevedoruk isaumut tesekkür ederim ama ben aldığımı yazdım 🥲 insallah baskası alır baya uygunmus ben sadece pantolonu 890a aldım
defnevedoruk Berilsmom13 ben kendime 2 tane pantolon aldım bugün geldi kargodan eğer olurlarsa iade etmezsem üstüne bir sey alıp onlardan birini giymeyi düşünüyorum önce bi kızıma alsam rahatlıycam
Berilsmom13 defnevedoruk önce onu hallettim rahatım o yüzden kendimde bir butiğim var standart hep ordan yaparım alışverişimi yine oraya giderim 😂
orkide123p defnevedoruk ablam aldı trendyden biri kalpli uzun kollu takım biri kısa salopet portakallı takım askılı 🤗🫀 ilk bayramımız dedemiz de almış 3 boyutlu çiçekleri olan bir ceketli takımz💞🥹
sezer2022 defnevedoruk oğluma defoctadan bahçivan aldık 🥰 ben evden giyicem kurbanda genelde etle falan uğraşıldığı için, özel bayramlık almıyorum
defnevedoruk sezer2022 biz bağış yaptık💖 ben pek ete dokunamıyorum shajajaja🦯 tulum çok güzelmis ya kızımada mı böyle bir sey alsam
sezer2022 defnevedoruk bizde kardeşeline gönderiyoruz canım Allah kabul etsin 🥰 ama illa annemlerde görümcemde falan kesildiği etle uğraşıyoruz. Bencede kıza bahçivan olur ama bulursan penye tarzı al, kot oğlumu biraz rahatsız etti