durakkk Bursa medicana Tugberk güçlü ❤️ son ayımda tanıştım ve çok memnun kaldım çok çok ilgili bir doktor ❤️ Bursa medicana Cansu Yılmaz çocuklarımın doktoru çok ilgili 😀
delirmeceler eren_fatma ilk hamileliğimde özel küçükçekmece hastaneside DR.Umut Yolal dı çokta memnundum ama erken doğum riskim olduğu için onun tavsiyesi ve bizim araştırmalarımızla özel esencan hastanesi perinatolog Salim Sezer gittik müthiş bir doktordu 28 haftalık doğum yaptım bebeklerimi kurtaran doktorumdur Allah binlerce kez razı olsun
Uraziley delirmeceler benim doktorumda umut beydi aşırı memnundum fakat hastane vasat denecek kadar kötüydü çok çok kötüydü iyiki orada yapmamışsınız ama unut bey harika
Tubatgn eren_fatma Üniversite hastanesinde doğum yaptım. Özel hoca tutmadım. Ama oğlumu Ankara Üniversitesinde Filiz Orhon hocaya götürüyorum ☺
Zeyan Tubatgn Filiz Orhon hocaya götürüyorum ☺ Tuba ya da Tuğba 😅 hoca hanım muayene ücreti talep ediyor mu? Randevuyu nereden alıyorsun?
Elasya İki doğumumda Diyarbakır Memorial hastanesinde oldu. İkisi de doktorum aynıydı ve çok memnun kaldım. Aydın İlgın. Harika bir doktor
udemacit08 İstanbul esenler medipol hastanesi doktorum ise Nur Cansu Yılmaz baldan çokk memnun kalmıştım ❤️
pasamm001 AnneAzize bizimde Ali Fuat Şengör çok iyi birisi hemde hemşerim 🙂ilgi alaka herşey var 9 ay hep destek oldu bana
Elif0636 eren_fatma Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Eda Iskebiyeoğlu idi doktorum gayet memnun kaldım ekipten ve doktorlarimızdan sağolsunlar
tgg123 eren_fatma Adana MedicalPark Hastanesi - Dr Burcu Yücesoy mükemmel bir doktor. Hem hamilelik boyunca hem de doğumda Burcu Hanım takip etti ve bir kere içimde şüpheyle çıkmadım odasından
pinkooo_02 eren_fatma hamilelik ve doğum Adıyaman Kahta devlet hastanesi Dr.Mehmet salıcı çok memnun kaldım 🥰
Themom_ eren_fatma Bayrampaşa Kolan Op. Dr. Selver Kolan. Çok memnun kalmıştım 13 haftalıkken araştırıp bulmuştum kendisini tecrübesi, hastasına yaklaşımı çok tatlıydı☺️
elifacar14 muazinannesii Themom_ mahallemdeki hastane bende 29 Mayıs 2024 de Medipol mega üniversitesi hastanesinde doğum yaptım 🧿👶🏻🌹
muazinannesii eren_fatma Gebze medar hastanesi. Doktorum Sinem Bostan🧡 harika bi doktor genç canayakın anlayışlı herşeyi cokk rahat bi şeklide konuşup bilgi alabiliyorsunuz. Yine doğum etsem gideceğim tek adres😌
Adenkom İstanbul Pendik medipol Üniversitesi hastanesi Mine Füsun Ergül memnundum fiyatı da uygundu diper hastanelerden
tugbacds İstanbul beylikdüzü medicana erhan Hüseyin cömert doktorum. Doktorumu çok seviyordum çok iyi ilgili bir doktor 35. Haftada doğduk hiç sıkıntı yaşamadık şimdi bıraktı medicanayı sanırım nişantaşında muaynane açtı hastaneden hiç memnun kalmadım ben çok kötüydü ameliyathane çalışanlarından tutun bebek hemşirelerine kadar çok ilgisizlerdi
ebebe tugbacds aaa neden memnun kalmadınız bebek hemsirelerinden biz hemsirelerden de memnun kaldık. Doktorumuz da aynı 🥰 ama ameliyathane çalışanları çok kötü ben de memnun kalmadım. Anestezi uzmanı felaketti 3 kere denedi spinali . Bir de geç kaldı ameliyata. Beni almaya da geç geldiler o durumdan ben de muzdaribim