Birbalannesi09 Kızım 15 aylık 1 dışı tek var iki gündür çok huysuz ve ateşi var ilaç verdim bakım yaniyo ılık bı dus aldırıp uyuttum yemekde yemedi doğru duzgun bu dismı cikariyo acaba randevu aldım ama pazartesiye zayifladida iki günde napmaliyim
Esraesra08 Birbalannesi09 benim bebeğimde el ayak hastalıgına yakalanmıştı ateşlendi bir gün o bir günde yemeden içimeden kesildi ve bir günde süzüldü bebeğim sonrasında düzeldi ve toparladı endişelenme ateşini kontrol altına al ama bence yinede bi götür derim özele durumun müsaitse haftasonuda özeller çalışıyor
wnihal Birbalannesi09 bence direk acile götürün durumunuz musaitse ne olur ne olmaz diş de olabilir başka bir şey de eğer ateşi düşmez se lütfen götürün bebekler çok hassas ortalık ta salgınlar da var aman çok dikkat edin ben biraz fazlaca pinpirikliyim dir sizi de korkutmak için söylemiyorum doktor görmesi en iyisi
Veraninannesi23 Birbalannesi09 geçmiş olsun 🌸 benim kızımda 15 aylık. Geçen hafta ateşi 40a kadar çıktı. Aniden yükselebiliyor dikkat edin. Calpol dolven kullandık. Doktoru boğazından sürüntü aldı korona pozitif çıktı bizim maalesef. Covid bebeklerde ateş yapıyormuş 4 gün boyunca aktif sonrasında azalarak 2 hafta içinde bitiyormuş.
trn-mom55 Birbalannesi09 ne seviyorsa onlardan yapmaya çalışın patates haşlayın. Uyuyunca ayaklarına limon sürün doğal ateş düşürücü
Birbalannesi09 Esraesra08 üstünü ince giydirdim bişey atmadım üzerine doğrumu yaptım acaba atsam terlicek zaten üzerinde tutmuyo yatakta dönüp kafasını yere koyuyo acaba soğuk aldida ondanmi hastalandi
Esraesra08 Birbalannesi09 vücudunda döküntü vs var mı ? Soğukta almış olabilir kıyamam zıbınla yatırın sadece üzerine de ince pazen örtün bacaklarına 39 a yükselmişti bizim o gece o şekilde uyutmuştum calpol verip sende verebilirsin elinde varsa
Birbalannesi09 Esraesra08 verdim kalpol sadece zıbın giydirdim ve vücudunda döküntü var geçen gün götürdüm sağlık ocağına bana egzama dedi krem verdi
Esraesra08 Birbalannesi09 muhtemelen sizin bebişinizde el ayak hastalıgına yakalandı salgın zaten bu aralar bogazında avucunda ayaklarında çıkıyo gözlemleyebilirsiniz birde bunun tedavisi ilacı yok sadece calpol .antibiyotik bile kullanmadık doktor vermemişti ateşini kontrol altında tutacaksınız calpolla baska bir sey veremiyorum demişti
Birbalannesi09 wnihal keşke goturseydim sabah babam götürelim demişti yarın ateşi devam ederse götüreyim acile teşekkür ederim
Esraesra08 Birbalannesi09 hayır ateşi olduğunda eller ayaklar soğuk olur zaten benim dediğim ellerde ve ayaklarda allerji gibi döküntü olması tek tük ama bu şekilde tanı konulmaz tabiki bence içiniz rahat etsin götürün doktora
Veraninannesi23 Birbalannesi09 evet maalesef bizde şaşırdık. Eşimle bende geçerdik bu süreçte. Dikkat edin.
Birbalannesi09 Esraesra08 bide boğazında var ama sivilce gibi çokça var nedir benim çocuğumun bu cildinden çektiği ya. bı çocuk var sürekli kızıma yapisiyo opuyo kucağına aliyo acaba omu bulastirdi ben yapma dedikçe daha çok yapisiyo ya cildirticak beni