tubizeyn Selam kızlar❤️ napıyorsunuz bebekler nasıl kilo diş oyun aktivite gezme tozma uykuu anlatın 😀 bizim diş sancılarımız başladıı
asaletsoydangelir tubizeyn 4 ay 15 günlük boyumuz 68 ,kilomuz 7.350 ataklari artık hafif atlatıyoruz galiba 😁 sabaha karşı uyumaz pek, dış daha çıkarmadı ama belirtisi var salya vs onun dışında iyiz donme sürünme agulama gülme hareketleride çok iyi 🌹
bisenakillisinzaten tubizeyn 4 aylık 5300 Gr 58 cm. Oyun halisinda oynamayı çok seviyor..kahkaha atıyor. İki tane cingiragi var onlarla oynuyor çok seviyor .Beni gezdir benimle oyna diye ağlıyor. Uyumak istemiyor bazen. Bazen yarım saat uyuyup 10 saat uyumuş gibi kalkıyor. Bazen sebepsiz ağlar. Geceleri de kalktığında tekrar uyutmak için sallanmak ister. Babasından korkar. Ablasını görmediğinde ağlar. İyice emzik hastası oldu. Kalkmaya çalışır. Döner yuvarlanır. Öyle iste. 😁
Elfmom1234 Görünürde diş yok ama tüm belirtileri var, 4. ay atagını dibine kadar yaşadık cok yorucu bir aydı neyseki son 9gün
Zkyasf Evet hem istahsizlik var hem gece uykusuna geciste sorun var biraz zorlu geciyor surekli kucak istiyor bitsede su 4 ay biraz rahatlasak dicem ama disler varken bitsede rahatlarmiyiz bilemiyorm
Zkyasf Kilo olrakta suan 6 kilo boy 60 cm doktor az almis dedi mama iciyor kizim ama bu ara az iciyor nasil atlaticaz bilmiyorm
tgcbr 4 ay 19 günlük 6 kilo 665 gram 61 cm boyu sadece anne sütü gündüz yine bi nebze iyiyiz ama akşam uykuya geçişimiz çok zor direniyor uykuya ve geç uyuyor
iremdemirr18 @tubizeyn 4 ay 9 günlüğüz 8 kg boyuda 65 cm 4.ay nasıl geçiyor dersen….. Oldukça Allah sabır dediğim bir ay çünkü huysuzluk ve uykusuzluk dibine kadar yaşıyoruz😂
tubizeyn iremdemirr18 dr bize 2 3 hafta sonra yoğurda başla dedi. Mama içiyor günde bir defa anne sütü. Sütüm az
tubizeyn tgcbr bakıyor uzanıyor ama şöyle sımsıkı tutayım adam akıllı oynayayım şeklide değil kısa süreli tutuyo düşüveriyo elinden
tubizeyn tgcbr bizimki yan dönmüyor ayağıyla ittiriyor kendini oturmaya cok istekli canlı destekli oturtuyorum kısa süreli. Basını falan dik tutabiliyor zorlamıyorum ne isterse o🥰
tgcbr tubizeyn bizde öyle sürekli başını ayaklarını kaldırıyor oturmaya çalışıyor bende istediği sürece kucağımda oturtuyorum. Gece uykusuna kaçta geçiyor peki
asaletsoydangelir tubizeyn ay onların gülüşleri dünyaya bedel, nasıl bağırıyor konuşuyor felaket şekilde 🤣 eşim bile birdiniz iki oldunuz dedi 🤣