uguremi elizirem24 benim bebeğim bugün yedi aylık oldu Benim de evim o derece sıcaklıklarla Ama giydiremiyorum korkuyorum Zaten kusan Bir üşütür de hasta olur diye diye giydirmiyorum 🙄
Deletedmom_120 elizirem24 ay yazık günah çocuklara benimki 46 günlük ben geçtim ev 26 derece çorapsız gezdirmiyorum ama zıbınla tutuyorum aşırı sıcaklıyor uyuduğundada ince bir müslinle hemen beline kadar örtüyorum
Gunay2412 uguremi yaa ben duş aldırıp atlet bezle uyutuyorum gündüzleri. Geceleride bi tişört giydiriyorum atletin üstünden. Yazık kendimiz dayanamıyosak sıcakta onun kan devranı bizden iki kat hızlı o nasıl dayansn
kevserhmz Gunay2412 bende öyle giydirmek istiyorum ama bünyesi bizimki gibi değil korkuyorum yoksa ev aşırı sıcak
Bugleminannesi28 elizirem24 geç tabi çocuk soğuktan değil sıcaktan hasta olur benim evim 27 derece kızım askılı kazak ve kapri bol tayt tarzı şeyle duruyor
dile Bizim ev 27 derece gece gündüz ben şortlu tulumu var onu giydiriyorum uyurken falan da. Çok sıcağa alıştırma zaten sıcak hasta eder adamı göğsüne bak üşüdüğünü ordan nlarsın
seizetheday elizirem24 eviniz sıcakmış bence yapabilirsiniz bir de bebek belli ediyor zaten oğlum 22 aylık uzun alt ve tshirt giyiyor kızım 4 aylık uzun alt çorap üstüne de uzun ince giyiyor çorap giymese üşüyor tabi bizim ev 23 24 derece falan
Deletedmom_115 elizirem24 evim 25 derece felan, bebeğim 3 buçuk aylık bayadır zıbınla bırakıyorum bi sorun olmadı, aksine öbür türlü sıcaktan uyumuyor
egekulk elizirem24 benim ev 20 derece falan ben ona rağmen gündüz şort tişört giydiriyorum gece uzun kollu bence geçiş yapın