Cinarinmelek_annesi07 https://hizliresim.com/Or1EV0 Bunu begendim tipi falan disarda da giydirmek istiyorum sicak tutarmi kullanan var mi kızlar?
Gonul_celen Cinarinmelek_annesi07 ne kdrlık bebeğiniz ben benzerini aldım kızıma aşırı kalın hareket edemediği için iade edeceğim
Gizemre Cinarinmelek_annesi07 ben 4 aylıkken lc vaikikiden almıştım acayip kalın ve geniş oluyo kalıpları çok sıcak tutmuştu
Gonul_celen Cinarinmelek_annesi07 4 aylık için olabilir bizim ki 14 aylık ama ben geçen sene kullanmıştım ama dışı bu şekilde hışırtılı olan değilde peluş gibi olandan kullandık daha rahat etti içi de penyeydi hiç terletmedi hem sıcacıktı hem terlemedi cubku terlemesi üşümesinden daha büyük bir sorun
Aylabs1 Cinarinmelek_annesi07 görüntüsü çok güzel 4 ay 14 günlüğüz aldık bir defa giydirdik zapdedemedim dışarda çok kalın boğuldu içinde yinede bakın derim lcw falan hatta almadan deneyin biz denemeden aldık yarın iade edeceğim
Melahat Bu attığınız resimdekinden bende aldım fiyatı uygun diğerlerine göre ama sıcak tutmuyor çünkü bunun ici yünlü değil oyuzden uygun fiyatı zaten tavsiye etmem alicaksan diğer içi yünlü olanlarından al
Cinarinmelek_annesi07 tgbmhr anladim canm yunlu gibu resimde ici yunlu mu ? Magaza ya gidicem de pazartesi insallah
Cinarinmelek_annesi07 Mervebugra07 magazaya gitmedim de netten baktim canm ya gözüme carpti bu ben zaten alanya da yasiyorum coookk soguk degil ama disarda butun giysi olsun diye buna bakmistim bide ona bakayim saol canm
handhnde Cinarinmelek_annesi07 ben memnunum hatta bebek arabasında yatınca sırtu terliyor bile. Sıcak tutuyor.