Ceysima Kizlar 48 cm doğdu benim bebek 1 aylıkken 54 cm di 2 aylıkken 58 cm 3 aylık 60 cm normal mi bana sanki uzamiyor gibi geliyor kuzenimin oğluda 49 cm doğdu 1 aylıkken 66 cm olmuş öyle dedi sadece anne sütü alıyor bu arada bebeğim
hallooo Ceysima her bebek farkli canim oglum 52 cmndogdu 1 yasinda 75 di ust sinarlarda dogdugu halde belki birden boy atar sulale olarak erkeklerimiz boylu
Ceysima ffulya yok bacım ne şakası her gören bu neden küçük biyu kısa diyorlar canım sıkıldı sağlık ocağında birazkisa deyince taktım bende
Ceysima tultanhanim canım merak ettim 48 cm doğum yapan anne vardır muhakkak onlardan yorum almak istedim
ffulya Ceysima ya kusura bakmayın şunun için şaka mı dedim o kadar uzama ihtimali yok bir bebeğin olsa zaten guinnes rekorlar kitabına girer bilim adamları araştırır
fufissmom zeynepgevil 36 haftada 47 cm doğdu minyon 15 gün sonra yaşına giricek 72 cm doktor bile normal diyor düşünün 🤣🤣🤣 bende üzülüyordum cekipte uzatacak halimiz yok sülale de kısa boylu yok bakalım ne zaman uzayacak
pivpivpivahmedmuhsin Ceysima 56 dır o. Bebek bir ayda o kadar uzamaz. Eski kadınlar gibi bol keseden sallamış.
Alinapoyraz Ceysima yalan söylüyor kuzeniniz😂 yani çocuk 54 cm bile doğsa bir ayda 12 cm uzayamaz literatüre geçmesi lazım iyi sallamış
sevimliidostlarr Ceysima benım bebegımde 49 cm dogdu arkadasımın oglu 55 cm dogdu hatta 1 ay buyuk benımkı bende cok uzulmustum ama Takmayı bıraktım bu erkek cocugu spnucta gelısım cagında artar
Damla_eflin Ceysima Yalan söylüyor bence 1 ayda o kadar uzaması mümkün değil bana göre ya seni kandırıyordur yada bilemiyorum 😏
Ceysima Damla_eflin bende dedim kız eminmisin 17 cm uzaması normal degil dedim benim çocuklarım uzun oluyor dedi
Burkiyyy Ceysima o zaman ben ağlayayım kendime benim bebek de ilk doğduğun da 45 cm doğdu şuan 12 ay 12 günlük 78 cm yani çok da uzun bekleme ne bekliyorlar etrafındakiler acaba yeni doğmuş bebek 1 metre boyunda mı olacak 😂😂😂
Ceysima Burkiyyy aynen öyle yani annenin yüzüne bu bebek küçük boyu çıkmıyor sütun yaramıyor deyip durmaları can sıkıcı ama anlamıyorlar işte. İnsanlar
ZeydsMom Ceysima benim çocuklarım uzun oluyor dedi O ne be okuyup ufluyormu napiyor 😄 yalnis olcmustur belkide. Normalde mesela ilk uc ay 8 sm uzar boy. Bizre oyle olmustuk. Olcume giderken doktor kendisi muhtemelen 51 sm dogdu dedi. Hesaplayip. Kendi bildi. Yani bu genel bisey
Damla_eflin Ceysima Yok kız inanma çocukları ne kadar uzun olursa olsun 1 ayda 20 cm e yakin uzaması mümkün değil 😐
Ceysima msaf5152 benim ilk bebeğim 5 6 aylıkken o kadardı inandırıcı gelmedi ama birde 2950 doğmuştu 1 aylıkken 5600 olmus
Alerjikrinit Ceysima benim oğlum 48 doğdu şimdi izlemlerine baktım 1 aylıkken 54 olmuş evet aynı gitmişler hemen hemen. Evet minyon ama yapısı yani neden sorun olsun doktorunuz ne derse o bende sadece anne sütü verdim sadece ilk doğduğunda sarılık için 3 kez mama vermiştim