elisauckaya 15 aylık kızım var suluk almak istiyorum Munchkin Philips avent mi önerirsiniz ? Ya da başka önerdiğiniz var mı akıtmayan özellikle
[silindi] elisauckaya munchkin kesinlikle tavsiye ederim akitma yapmiyo koku yapmiyo pipetide yumusak hizli cekip bogulmasinlar diye mekanizmasi var sulugun ucunda 😊
kubra00k elisauckaya philis akıtıyor dediler munchking aldım pipetli olandan, henüz pipeti nasıl içeceğini kavrayamadı benim oğlan ama çok kaliteli
elisauckaya [silindi] Öneri olarak çok duydum memnun kalan aslında munchkin almak istiyorum akıtıyor diye duyunca vazgeçiyordum 🤭
Aslininannesi elisauckaya munhckin kullanıyoruz bir buçuk senedir. Son zamanlarda akıtmaya başladı sanırım pipet değişimi istiyor
nazlii1_ elisauckaya parasını hak ediyor bence avemt sulugun benzerini almıştım hortumdan su çeker gibi aşırı boğuluyodu oğlum bunda çok nadir öksürür
gunes0312 elisauckaya aventin deliği çok büyük diye okumuştum bir sayfada o yüzden memnun değildi bir anne bende munckhin almayı düşünüyorum pipet sabit olmadığı için hoşuma gitti
nevermore Avent var memnunum ama devrilirse akıtıyor, chicco var pipetsiz bir model onu da içmeyi beceremedi oğlum ters çevirsem de akıtmıyor.
tazebiirannee elisauckaya ben munchkin kullanıyorum asla akıtmıyo, koku yapmıyo kaç kere yere düştü hatta balkondan bile düştü o kadar sağlam ki 😄