etuerk Kızlar otele gittiğimizde oğlum 10 aylık olacak. Şuan hala diş yok ama çoğu şeyi yiyor ama yinede otel de ne yaparım bilemedim tecrübeli anneler bebelerinize neler yedirdiniz
Kalimbanne etuerk oğlumun sevdiği hazır mamalardan almistim yanıma. Hipp sütlaç falan bir de mama ne yediriyorsam sıcak sıcak kavanozlamistim otele gidene kadar termosta otelde de buz dolabinda saklanmıştım yoğurt mayalayip götürmüştüm
Marianne etuerk buharda pişiren kiwi makina almıştım, onu taşıdım, sebzeleri buharda pişirip verebilirsiniz. Markette ilikli kemik suyu alıp, ona karıştırıp çorba şeklinde de yiyebilir. Besin değeri artmış olur.
GezginPaNDa etuerk yoğurt haşlanmış brokoli kabak Havuç meyveler Yumurta peynir salatalık Corba çeşitleri Tavuk parçaları
etuerk Kalimbanne hay maşallah ben yoğurt mayalasam yol da ayran olur heralde 😂 Hipp olabilir tabi ama fazla bişey yapamam 8 9 saatlik bir yol var çünkü
etuerk Marianne Ben yurtdışından geliyorum maalesef buhar makinesi taşıyamam ama en son illaki haşlanmış sebze koyarlar diye düşünüyorum
etuerk GezginPaNDa çok fazla seçenek olduğunu biliyorum her yaz giderim zaten ama bu bebeğimle ilk olacak ve yemekler genelde az tuzsuz oluyor ama oğlum daha tuz kullanmadı bu açıdan biraz sıkıntı yaptım aslında
endoplazmikretikulumiste etuerk yazın fazla şey yemiyorlar zaten oğlum 8 aylıktı ek gıdaya fazla düşkünlüğü yoktu genelde meyve verdim zaten bebek dostu çocuk dostu otelse ona göre ayrı mutfakları ve menüleri var aynı yetişkin mutfağı gibi ama daha kısıtlı formül mama dan sağlıklı haşlama sebze ve ete kadar kefirsen yoğurda kadar herşey vardı biz hiç zorlanmamıştık
delirmeceler etuerk yiyebileceklerini yedirdim çocuk menülerinden aldım daha çok ne olur ne olmaz diye e bebekten bebek atıştırmalıklarıda almıştım mamada içtikleri için bir sıkıntı yaşamadık