sariyapincak Umutlanıyor musunuz sizde her ay benim gibi ☺️ ilk Çocugunuz kaç yaşında 🥰ilk ay başarısız oldu, Bu ay ovulasyon kullanıyorum 2. Ayım bakalım 15 gün var adetime
Damla_eflin sariyapincak Oğlum 3 yaşında her ay tekrar anne olma duygusu bi geliyor Bi gidiyor ama ben düşünmüyorum, eşim çok istiyor beraber buyusunler falan diyor. Sonra getirmezsin sen diyor bilmiyorum yani korkuyorum bende tabi 🥲
Sunam sariyapincak çevremde nerdeyse herkes aralarında 1 2 yaş olan var ve ben onları gördükçe korkuyorum oğlum 15 aylık Rabbim hayırlı ömürler versin seneye sonbahar yani 2.5 yaşinda düşünüyorum tabi nasip
tugcaduman tugcaduman hazır olmaktan ziyade çalışıyorum Şuan annemin desteği de varken ikisi birden çıksın aradan olarak düşünüyorum beklersem bir daha yapar mıyım zor
Sunam Sunam şahsi fikrim 3 yıl ideal ama tabi nasip de varsa olur ve ben asla cesaret edemiyorum her ay adet olana kadar eşimin burnundan getiriyorum
sariyapincak Sunam gönlünüze göre versin inşallah. Bende aralarında en az 4 yaş olmalı diye düşünüyorum şahsi fikrim
sariyapincak encet bu gözler neler okuyor 😀 yeni cesaretlenen ben 😀 bence çok erken ya ilk bebenizi bi doyasıya büyütün
elbay53 sariyapincak evet..ikinci çocuğu yapmak benim için gerçekten cesaret..ya ben fazla rahatına düşkünüm ya siz fazla cesur🙈
Femme1 sariyapincak maşallah🧿 oğlum 11 aylık vallahi çok korkuyorum ama eşime de diyorum otuzuma gelmeden bir tane daha anca doğururum diye bakalım 😂