deniz3435 Kızlar bir heves yeniden sahalara döndüm😅 eşleşmeyle girdiğimde yarı yolda bırakılıyoruz hem takım olur hemde sohbet muhabbet güzel geçer oyunumuz. Oynayanlar ekleşelim isterseniz🙆🏻♀️
gencmom_ deniz3435 bende oynuyorum benim bebeye güvensem ekleşiriz oynarız ama ben bebe bu ara sendromda Bayadır girmiyorum 🤣
kimbumadam deniz3435 pandemide sarmıştım:) Güzel arkadaşlıklar da edindim hala samimiyiz Ama ben öyle girim 2 tur oynim biri değilim Kız uyuyo mesela şuan uyanana kadar oynarım😂 O yüzden hiç başlamim diyorum
deniz3435 gencmom_ benimkilerde öyle o yüzden birtek biz anlarız birbirimizin halinden özellikle bazen oyuna girdiğim an huzursuzlukları tutuyor😬😂
deniz3435 kimbumadam bende öyleyim ya şuan aşırı bağımlısı oldum en iyisini yapıyosun o zaman, birgün sileceğimde bakim kısmet 😅
Linaduygu deniz3435 evet hissediyorlar çat diye çıkmak zorunda kalıyorum ama önemli değil ya boş zamanlarda kafa dağıtmak için iyi oluyor zaten oyuna vakit olmuyor genelde
deniz3435 [silindi] bende bekarken oynuyordum en son, o zamanda oyunu pek kavrayamamıştım. Bir kaç haftadır yeniden başladım
Linaduygu deniz3435 yok kız bende bot kalıyorum ne iyi oynayanlar var düzenli oynayamıyoruz ki geliştirelim ara vere vere kısıtlı zmaanda ne olursa aman zaten maksat kafa dağıtmak 😂
deniz3435 silaa66 Ahahha dimi benimde şuan full dolu anne olunca malum foto videolar uygulamalar tıka basa dolu😬😂
Ardenaden Ah bnde eski kulagi kesiklerdenim ama 2. Bebegm oldu 2 cocukla cok zor hele topal hamsi diye bir erkek takim arkdslarm.vardi ozel hareket polisiydiler onlrla oynamk cok zewkliydo onlrla yaslardi cok buyktu beceremezlerdi cok gulerdm kavgalarina😀