acelyamm esmaayeldann Diş veya atak donemi. Bizde gecirdk o gunleri Allah yardimciniz olsn :( zor ama sonu insallah guzel olcak sabredin.
esmaayeldann acelyamm damaklarına bakıyorum herhangi bir şişlik vs yok anlamadım gitti gerçekten çok yıpratıcı bir dönem :(
zeyneperll esmaayeldann diş olabilir benim kızımda bı kaç gün önce öyleydi 2 gün önce dişi patladı geçti gibi geliyor bana daha sakinledi sanki
Linaduygu esmaayeldann dişleri için tetagil kullanabilirsiniz toz granül halinde bebeklerin diş döneminde rahatlaması için kullanıyor tamamen bitkisel eczaneden alabilirsiniz nasıl ne sıklıkta kullanabilirsiniz söylerler zaten. Hiçbir yan etkisi yok. Bir faydası olur belki biraz
acelyamm esmaayeldann zaten bir anda patlamaz belli bir sure cekiyorlar maalesef bebisler. bixim 3. aydan basladi 7. aya devam etti 7 bucuk falandi pespese patladilar. cok gecmis olsun. Atak donemi ilede birlesince iyice beter oluyorlar
esmaayeldann Linaduygu kullanıyorum tetagil. Ağrısı cardır diye calpolde veriyorum ama değişen birşey olmadı
Linaduygu esmaayeldann o zaman size bir adet huni önereceğim bazı çocuklar gerçekten zor bende de vardı aynısı 😂 şuan 2yaş. Tek söyleyebileceğim inanmazsın ama geçiyor sadece kabullen ev işini sal sadece sana ihtiyacı olduğunu kabullen teslim ol arkadaşım 🥲 bir pırtlaması için ağladığı uykusuz kalıp senide yorduğu zamanlar gibi buda birşey olacak toparlayacaksınız geçecek buda
esmaayeldann Linaduygu evet zaten çok gazlı bir bebekti 5 ay gaz sıkıntısı çekti yavrum onunla bende kıvrandım. Tam geçti derken birde bu başladı. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun,sabır versin evlatlarımızın tırnağına zarar gelmesin,hepsi geçicek zamanla diyorum kendime 🙏
elisaseren Benim de kızım 7 ay 4 günlük. Gece saat başı uyaniyordu artık yani 1 aya yakın sürekli bu şekilde oldu dış sandım ama sanırım acikiyo diye uyaniyo ağlayarak artık uyumadan önce yani 10 gibi akşam ben kendim bir mama hazırlıyorum iyice karnini doyuruyorum 4 saat kesintisiz uyumaya başladı. Bir de benim gibi deneyin kaçta uyuyorsa güzel bir mama hazırlayın kendiniz meyveli bebek buskivili cidden açlıktan mi uyaniyo diye üzüldüm daha dun gece denedim uyudu. Bu gece de öyle yapicam. Eğer uyursa kesin aciktigindandir .
esmaayeldann elisaseren ah ah onuda denedim onuda denedim,banamısın demedi,iyi geceler maması yedirdim,zaten akşam bizimle birlikte yemek yiyor, emiyor ama yok yine aynı yine aynı
elisaseren esmaayeldann 1 su bardağı su ile 1 yemek kasigi irmik veya yulaf unu pişiriyorum içine elma rendeliyorum yarım muz eziyorum bu şekilde bir mama hazırlıyorum