Azram3523 inci86 bizim opel corsamız vardı satıp clio aldık üst model cok pişman olduk şimdi clioyu satıp yine corsa alcaz
inci86 Azram3523 içi falan iyi dimi yani ailece sığarız gerçi şimdilik üç kişiyiz bi kızım var rahat değil öı😅😅
Azram3523 inci86 iyi demişler evet evet rahat edersiniz ve memnun kalırsınız. Tabi arabada baska bi sıkıntı yoksa biz cok memnunduk
inci86 Azram3523 evet yok çok şükür sadece hasar kaydı 3000 civarı ama o da bişe değilmiş parçaları orijinal
inci86 Storymoon km si normal dediler ya otomatik değil manuel bizimki.hani fazla yakmıyormuş kmsi iyi dedi bizimki bu kmye fiyat uygun dediler
Aysenur2019- inci86 ben kullanıyorum opel corsa 2015 model otomatik rahat kullanımı. İçi biraz küçük bizde 3 kişiyiz ama yetiyor bagaj küçük sadece
Storymoon inci86 bana 175 fazla geliyor bizde yeni araba aldık hep 120 en fazla 130 km olanlara baktım ondan dedim
inci86 kaysi_cicegi km simkaç sizinki birde motor sesi duyuluyor diyenler oldu öyle bişey var mı arabanın içindeyken çok fazla motor sesi duyuluyor mu
kaysi_cicegi inci86 240 bin km 2004 model 1.2 motor çok ses gelmiyor. Sizin motor modeli ne bide benzin mi gaz mı dizel mi acaba eşime sordum da bunlara göre belli olur sesi diyor
Sevensevilen inci86 2013 model iki yıl kullandım. Güzel şehiriçi arabasıdır. Şehir dışı yolculuklarda yokuş çıkmak biraz sıkıcı 😂 hadi tosbaam dayan az kaldı diye çıkardık yokuşları. Motor sesi de gelmiyor