Elayberosmom babybee ben eşimin ailesine yatıya gidiyorum🙄 +görümce+elti cümbür cemaat (sadece ben farklı şehirden gidicem) var mı arttıran 😂😂😂
sek_kahve babybee eşimle bu sene benim memleketime gidelim dedim tamam dedi izin de aldı ama o kadar isteksizdi ki annemlerle giderim naparsan yap dedim, canım sıkkın.
Lolik babybee annem ve kayınvalidem arası git gel yapıcam 😄 çok yakın evler , kayınvalidemlerden kaçıcak fırsat buldukça annemde takılıcam
sahsenemkaya Elayberosmom +1 benide ekle neymiş hem bayram hemde babası bebegi göremedi diye köye gidiyoruz 😒
delirmeceler babybee ikizlerimde heyecanla bekliyor 2 gece ailemle zaman geçirip alanyada otel tatilimiz var
zgnat Köye köye köye 😊eşimin aileside benim ailemde köyde biraz mecburiyet aslında bizim bütün tatiller köyde 😎😜😊
sezer2022 babybee eyvah eyvah Allah kolaylık versin 🙈 biz geçen hafta tatile gitmiştik o yüzden bayramda evdeyiz
buhayatbenim babybee 3-4 günlüğüne memlekete gideceğiz kurban işlerini halledince annemin yanına gideceğim. Kv evden çıkarıp ben yerleşeceğim inşallah dua edinde uzaktan bir ev bulup taşınsınlar 😂🥰🥰🥰
aleynax Babamlara gidicem bir aya yakın kalırım kız kardeşim falan var bebekle ilgilenirler biraz bana tatil olucak😂
Melisayda Ay valla her kurban bayramı eşimin köyüne gideriz bu sene bebeğimle gideceğim çok sıkıcı geçecek eminim ve et yemeyen ben içinde ayrı zor oluyor :(((
bsradm Bayram haftası ailelerimizle geçireceğiz sonraki hafta Marmaris’e tatile 2 buçuk aylık olcak kızım bakalım nasıl geçecek 🥹🥰