Amatoranne Ay aşısını bugün sabah yaptırdık. Bazen ateş yapabiliyomuş. Ateş çıkarsa kaç saat içinde çıkıyo bilgisi olan yazabilir mi? Öğlen saat 12 gibi yaptırdık aşıyı, gece ateşi yükselebilir mi yoksa etkisi geçmiş mi olur?
FatmaMK Amatoranne anne sütü veriyorsanız sık sık emzirin korkmayın bende çok korkmuştum ateşden ama çıkmadı. Dört saate bir ölçün ben 24 saat kontrol etmiştim
Seher46 Amatoranne bende bugün sabah 2. Ay aşısını yaptırdım şimdiye kadar huysuzluk veya ateş yükselmesi olmadı . Gece olur mu bilmiyorum
zynpgdkl Birde çorap giydireyim mi ev doğalgazlı sürekli giydiriyorum normalde ateşi falan tetikler mi Yoksa ateşi çıkar gibi olduğunda mı çıkarayım..
FatmaMK zynpgdkl sizin gittiklerinizden bir kat kalın giydirin ama aşı olduğu gün ben o son katı da giydirmemiştim
Duruduyguu FatmaMK peki kaç güne kadar ateşin çıkma durumu olabilir biz dün yaptırdık ateşi olmadı bundan sonra olur mu acaba
Amatoranne FatmaMK teşekkür ederim. Ölçüyorum şimdi kontrol ediyorum. 37.5e yükseldi kıyafetlerini çıkardım şimdi badi ve kilotlu çorabıyla duruyo. Gece de 1 saate 1 kontrol ederim sanırım😄 içim rahat etmeyecek gibi yoksa
FatmaMK Amatoranne bende 38 i gördüm ama ilaç vermedim. 38.50 olursa ilaç verilir demişti doktorum ama yükselmedi o kadar
zynpgdkl FatmaMK sabahtan beri iyiydi şimdi başladı huysuzluğu hiç durmuyor beşiğe bırakınca😥inşallah çıkmaz ateşi
FatmaMK Amatoranne çok normal bende şimdi rahat konuşuyorum da o zaman 15 dk da bir ateş ölçüp uyumamıştım 🥰
Vabaduse Amatoranne bizde sabah 9 gibi yaptırmıştık, gece 11 de ateşi çıkmıştı, sadece tulumla kalacak şekilde soydum, calpol verdim, üzerine ince müslin örttüm. Sabaha kadar ateşini ölçtüm, birkaç saat içinde düştü. Ateş 37,5 civarıydı