rumeysa1177 Kızlar iki çocuğum var birisi iki aylık diğeri üç yaşında 1yil 7 ay doğu görevimiz var tayinimiz hakkariye çıktı sizce eşimle gitmeli miyim yoksa evimde mı kalmaliyim
rumeysa1177 rumeysa1177 gerçekten bunalıma girdim yani eşimle arama soğukluk girer diye korkuyorum öyle mi olur ya da daha çok ozleriz iyi mi olur bilmiyorum eşim yanımıza hep gelecek bende uçakla vana giderim aslında hep görüşürüz ama görev çıkarsa sizi nasıl yalnız bırakacağım diyor çok üzülüyorum uyku uyuyamiyorum ne yapmalıyım
sek_kahve rumeysa1177 ben olsam eşimle giderdim, anladığım kadarıyla bazı atananlar ailesini götüremiyor, siz gidebiliyorsanız şanslısınız yani. Birlik olmayı tercih ederim her daim
aslikls rumeysa1177 ben eşimle giderdim yalnız kalmak istemezdim çocuklarımla hem de eşim de yalnız kalsın istemezdim oralarda adamcağız evine gelince çocuklarını görsün yemeğini Çayını içsin neşeli neşeli çocuklarım babasından mahrum kalmasın e tabii ben de eşimden ayrı kalmayım diye düşünürdüm 🥰
63_hulya_63 rumeysa1177 arkdsmin eside yaklaşık 2 sene belki daha fazla doğuda görev yaptı Hakkari’de arkdsm kendi annesinde kaldı.kicasi sık sık gidip geldi uçakla bu şekilde bitirdiler sonra tayinleri İzmir’e çıkınca oraya tasindilar
rumeysa1177 defneelinaa evet tabiki mutlu olur ama benim oğlum parka götür anne beni diyecek sıkıldığı zaman ne yapacağım
rumeysa1177 sek_kahve peki oraya gidip mutsuz olursak 🥲🥲🥲 ben kendimi biliyorum oraya gidince aşırı mutsuz olacağım enerjim düşecek yani bir çıkmazın içinde sürükleniyorum
rumeysa1177 sek_kahve eşimin bazen onbeş gün gelmeyebilir o zamanlar ne yapacağım market alışveriş hastalık vs 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
rumeysa1177 rumeysa1177 hahaha yani öyle der genelde anne dışarı çıkalım parka gidelim evde durmayalım vs der
sek_kahve rumeysa1177 geçici bir süreliğine gidiyorsunuz buna tutunmanız lazım.. ayrıca çocuklar hayatlarının ilk yıllarında babalarından uzakta kalmayacaklar, bu daha önemli değil mi
sek_kahve rumeysa1177 artık bir evin kadınısınız, iki tane de çocuğun annesisiniz. Yeri geldiğinde evin direği de siz olacaksınız, duvarları da siz olacaksınız. Bu moda girmeniz lazım sadece :)
rumeysa1177 defneelinaa hayır yalnız olmayacağım anneannem kayınvalidem gorumcelerim kardeşim var yakınız baya
rumeysa1177 sek_kahve ayyyy 😅😅😅😅 korkuyorum ya gerçekten çok korkuyorum oğlumun oraya gidince tepkisi ne olacak diyorum ev bakıyoruz eşyasız ev bulamadık hepsi eşyalı benim eşyalar ne olacak diyorum yani çıkmaza sürüklendim eğer güzel bir ev olsa inanın düşünmem giderim ama evde yok helsi eşyalı ev kimler yattı o koltuklarda kim bilir nasıl kullanabilirim ki 😅🥲🥲🥲🥲
sek_kahve rumeysa1177 😄 koltuk döşeme yıkayıcı sokacaksınız demekki kendinizden önce eve, kendi eşyalarınızı ufak bir depoya koyabilirsiniz eğer şimdiki eviniz size ait değilse.. oğlunuz da henüz küçük alışacaktır, alışana kadar geri dönmüş olursunuz zaten
rumeysa1177 sek_kahve peki kalırsam da gitmezsem sizce eksi yönleri ne olacak yani çocuklarım ve benim kaybım ne olacak 😓😞
kubra00k Bu sorumu kız. Eşim işe gittiğinde özlüyorum hemen eve gelsin diye bekliyorum oğlumla.. asla bırakamazdım.. sınıra düşse gider sınırda yanında otururdum😀
kubra00k rumeysa1177 korkuyorsun sanırım doğudan. Alışık değilsin. Bende karadenizliyim alışık değilimdir ama kocamı bırakamazdım.. onsuz yapamam. İnan gurbete evlendim, eşimi bırakıpta memlekete aileme gidemiyorum. Aklım eşimde kalır diye.. hasta olur bişey olur.. biraz sevgiyle alakalı bu..
rumeysa1177 aslikls eşim evde telefonla oynuyor pek bı iletişimimiz yok malesef bende alıştım belki iletişim kurmamaya bana böylesi daha kolay geliyordur belkide
rumeysa1177 aslikls çay da sevmex ayrıca dudhdjdjs 😅😅😅 yani sürekli çocuk oyun oynamak istiyor babası ile o telefonla ilgileniyor bende burada güzel bir tutacağım mis gibi iki çocuğumla kalırım diyorum zaten iki yıl çabuk gecer ay kendime bile itiraf edemediğim şeyleri buraya yazıyorum şuan kendime bile itiraf edemiyormusum ya