sekizaralik Benim kızım 13 ayda emeklemeye başladı, 17 ayda sıralamaya başladı hala yüzde yüz yürüme yok doktoru bir şey demediyse telaşa kapılmayın
Ecrin27 Eslem46 kızım hiç emeklemedi 11 aylıkken yürümeye başladı … Emeklemiye bilir hiç sıkıntı yapmayın
cemilolabilirmi Eslem46 bizim 10. Ayda emekledi 1 yaş dolmadan yürüdü. Çok tembel geç yürür sanıyordum
Berfin4720 Eslem46 emeklemesi için uğraşmayın bence o dizlerine de yazık bebeğinizin havalar ısındı şort falan giydirince çok kötü oluyor dizleri emeklemek bi gelişim basamağı değil 🌸
1cocuksevdasi Eslem46 bişey sormak istiyorum bacaklarıyla kendini itmeye çalışıyor mu böyle popoyu kaldırmaya çalışıyor mu hiç bizimki böyle yapıyor ama ileri atamıyor kendini karnını kaldırsa yapacak belki ama kaldırmıyor
nsrn46 Eslem46 benimki dönmüyordu bile 😄 doktora götürecektim dönmeye teşvik etsem de yırtınıyordu ağlayarak kendini aldırıyordu yerden ama uykusunda döndüğünü görünce vazgeçmiştim keyfî dönmüyormuş 😄 emeklemedi de doğru düzgün. Birkaç gün geriye doğru emekledi sonra tuutunarak yürüdü sonra emekledi 😄