Sksjsjjsks Eslem46 evet 9 buçuk aylık emeklemiyor emeklemek zorunda değil her bebek emeklemez kendi yükünü taşıyabilir olması önemli olan ☺️
Kadifemsii Eslem46 emeklemeden yürüyen bebişler biliyorum . Dert etmeyin o nasıl istiyorsa öyle olacak sonuçta 🌸
Mommmssss95 Eslem46 kızıma aylarca emeklesin diye uğraştık ama olmadı şimdi 12 aylık yürüyor ve emeklemeyi yeni öğrendi 😂 demem o ki her bebek emeklemek zorunda değil
Zeliff Eslem46 her bebeğin zamanı farklıdır endişelenme. Benim kızım 8 buçuk aylıkken daha yeni dönüyordu öyle söyleyeyim sana🤭 bir sorun yoktu sadece tembel totoydu🐥
mirz Eslem46 benım oğlumda emeklemıyor yürümek ve ayakta durmak istiyor doktoruna sorduk he bebegın gelişimi farklıdır endişelenmeyin bazısı emekler yürür bazısı emeklemeden yürür demişti☺️
Jadewinder Eslem46 benim oğlum 10 aylıkken emeklemişti. Arkadaşların da dediği gibi emeklemek zorunda değil, emeklemek bir gelişim adımı değil diye biliyorum ben de.
muhendis__anne Benim bebeğim de 9 aylık geri geri gidiyor ama ileri emekleyemiyor zaten emekleme bi gelişim basamağı değilmiş hiç emeklemeden yürüyebilirlermiş de önemli olan ayakları üzerinde kendi ağırlığını taşıyabiliyor olmasıymış.
63_hulya_63 Eslem46 10 aylikken tam emekledi 14 aylıkken ilk adimunu attı her bebek çok farklı oluyor
Azram3523 Eslem46 benim kızımda emeklemiyor yüzüstü yatınca kendini geriye doğru iktiriyor dönerek gitmek istediği heryere gidiyor oturur pozisyondan diz üstünede dönüyor ama bitürlü emeklemiyor normal olduğunu düşünüyorum kızımda 9 aylık
Umutveannesi Eslem46 10 aylıkken sürünmeye, 11 aylıkken emeklemeye başlamıştı oğlum. 9 aylık geç kalınmış bir süreç değil daha zamanı var yani hiç emeklemeden yürüyedebilir
Deletedmom_115 Eslem46 yeğenim 13 aylık ne emekliyor ne de yürüyor, poposunun üstünde geziyor hahaahha 😂😂