bal203 ben erken ek gıda hakkında bir şey demedim hanımefendi benim bebeklerim premature kronolojik 6.5 düzeltilmiş 5 aylık başladık ek gıdaya doktorumuz öyle uygun gordu cunku yani bizde erken baslamis olduk 😊 ki bir daha okuyun isterseniz karışım püre muhallebi çorba bunlar yeme bozukluğu yapar dedim bu arada annem beni 6 aylıkken yoğurtla ek gıdaya geçirmiş sonra yavaş yavaş sebze yedirmis meyve yedirmis çevresinde bilen insanlardan destek alarak ilerlemiş 5 yaşına kadar hiç paketli gıda vermemis sonrasında da hatırlıyorum yemekten sonra kendi yaptigi keklerden biskuvilerden verirdi çok nadir gördüğümüzde bir tane seçin deyip paketli gıda alırdı onu da yemekten sonra verirdi kendi yaptiklarini da saatlerce suslerdi hoşumuza gitsin diye 28 yaşındayım hala paketli ürünler abur cubur hiç sevmem 😊 ve doktorumun dediği şekilde tam ve doğru olarak ilerleyeceğim takipte kalabilirsiniz tabi ki bu hafta yoğurt bitiyor bebeklerim alerjik yoğurt tadımını uzun tutuyoruz haftaya da sebzelere gececegiz inşallah