minikadam22
2 ay 2 günlük ve bebeğim her 2.5 -3 saat arayla mutlaka kalkıyor, ve gözleri kapalı doyurmamı altını temizlememi istiyor. Yarım saat içinde hepsini yapıyorum ve gözlerini açmadan uykuya devam ediyor. Günlük 20 saatten fazla uyuyor ama 2 saat 3 saat arayla sık sık uyandığı için onunla birlikte uyumak sersemletiyor. Bende geceleri sadece onunla uyuyorum saat 22 de uyuyor 1 de uyanır bende aynı zaman da uyuyorum 2 de uyuyor 4 buçukta uyanıyor ve gaz sancıları ile beraber saat 6 bazen 7 oluyor 7 den sonra da babayı işe gönder kahvaltı vs derken saat 11 olmuş ama bu arada her iki saatte bir yiyor içiyor temizleniyor yine uyuyor günlük 3 saat toplam belki 4 saat uyanık ama beni ayakta tutmayı başarıyor. Alıştım günlük 4 veya 5 saat toplam uykuya oda iki parça halinde eğer onun her uyuduğun da uyursam bümyem hemen alıştığı için her gün öyle yapmak zorunda kalıyorum ve bu da benş tüm gün sersem yapıyor çünkü uykuya zor dalan biriyim. Merak ettiğim bi konu var 2 aylık bebek günlük toplam 20 saat uyuyor rahat normal mi