elfhuma19 Duriskonunannesiii merhaba evet geniz eti iştahsızlık yapıyor gerçekten çevremdende duydum ameliyatsız çözümle sağlığına kavuşanlarda var
Duriskonunannesiii elfhuma19 inşallah , kilosunda değilim ama boy ve gelişim geriliği olmasin da kilo her zaman alınıyor
Duriskonunannesiii emirbal aynen bademcik de büyük zaten hepsi birlikte oluyor bu tabloda genelde , yediğini de o yüzden yutamiyor ağzında bekletiyor mu sizinki
elfhuma19 Duriskonunannesiii instagramda misvakhatun diye bi sayfa var çözüme kavuşanlarda varmış bir bakın isterseniz
Belcim30 emirbal 3 yaş 1 aylık kızım 1 hafta önce sağlık ocağı istedi kilo boy ölçtüm.. 14.5 kilo boy 103 cm… Çok hareketli bir çocuk ortalamada kilosu boyu anne babadan bir tık uzun 🤗
Zeynepinnannesii26 emirbal Polivit kullanabilirsiniz benim kızım da çok iştahsızdı hem balık yağı hem doktorumuz tavsiyesi ile polivit kullanıyorum 20 aylık 92 cm 13 kilo
emirbal Zeynepinnannesii26 polivit daha önce kaç defa kullandım anlık iştah açıyor bırakınca aynı başa sarıyoruz yine
Zeynepinnannesii26 emirbal Anladımm bir de balık yağı geliyor aklıma başka da hiç bilemiyorum iştah açmak için