Mucahitimbenim petitonunannesii yaa helal olsun böyle şeyler duymak motive ediyor insanı. 😊 Alanı neydi biliyor musunuz? Ve kaç puanla atandığını?
petitonunannesii Mucahitimbenim Biz aynı branştayız okul öncesi öğretmeni.77 ile atandı yanlış hatırlamıyorsam.
Mucahitimbenim sumeyyeayr5 ben baya yerden tercih zorlicam ya o yüzden bir umut çalışıyorum. Din kültürü öğretmenliği, imam hatip öğretmenliği, çocuk gelişim öğretmenliği ve diyanet. Hepsinden denicem şansımı belki olur.
Meri-Mel Mucahitimbenim 3 kez girdim olmadı 2013 mezunuyum kimya bölüm bitmişti düşünmedim kpss Sonra 15 de formasyon aldım İlk girişim 16 da 77 aldım sanırım olmadı Sonraki yıl 74 Daha sonrada 2022 de hamile iken girdim 70 aldım İlk yıl hazırlanmıştim 😞
Meri-Mel Mucahitimbenim O dönem 2016 sanırım 80 üstü idi hamile iken girdiğimde 75 le falan atanan oldu arkadaşlardan ama ben o puanı alamadım o yılda yaş 34 olacak iyice güven azaldı 😞🥴
Mucahitimbenim Meri-Mel daha gençsiniz öyle demeyin ya olur inşallalh Bu arada günde ne kadar çalışabiliyordunuz
uykumvaarr Ben de bu sene çalışmayı düşünüyordum ama son atama kararlarından sonra bebekle zaten zar zor çalışıp bide atama yapılmazsa sinir krizi geçiririm diye vazgeçtim sanırım
uykumvaarr 3melekannesi_ o kadar sene yaptılar yaptılar benim sınava çalışmaya karar verdiğim sene atama yapılmama kararı aldılar
Mucahitimbenim nanelisekerr_ evet o zamanlar daha zor ben özellikle dört buçuk altı aylık arası atak döneminde çok zorlanmıştım şimdi yine sürekli emzirmek zorunda değilim emekliyor kendi başına bazen oynuyor he oturup ders çalışamıyorum o uyanıkken ama telefona kpss uygulamaları indirdim onları çözüyorum
3melekannesi_ uykumvaarr Aynen geçwn sen ilk defa detaylı çalıştım. Bakanımız sağ olsun ona da atama yapmadı
Mucahitimbenim uykumvaarr 2000li misiniz? Ben 2000′li olarak her şeyin bu tarz yeniliklerine denk geldim de. 😃
asrinhatasi Mucahitimbenim ben p3ten hazırlanıcam sadece genel kültür genel yetenek. O bile aşırı zorluyor 😞
Meri-Mel Mucahitimbenim İlk hazirlanma olduğu sıfır olduğumu düşünürsek en az 5 saat çalışıyordum . Şuan düzenli 5 saat callisamm çok derim az çok fikrim var KPSS’ye dair o zaman sıfırdim. Suan en çok zaman ayarlamaya dikkat ederim yetiştiremiyorum sayısal olunca