eylulce11 esakayus muhtemelen hepimize aynı lojmanı attılar çok kötüydü feragat ettik lojman hakkımızdan ev bakıyoruz daha tutmadık
esakayus prens63 Yaa gerçekten nasil üzülüyorum anlatamam Allahin cezası lojmanı dayattılar seçme şansı da vermediler . Yakınmış şubeye o zaman ya bizde oralardan bakalım diye düşündük zaten servis yok kendileri gidiyomus. Siz nereden gidiyorsunuz tayine bide isteyerek mi
esakayus prens63 bu arada bildiğiniz ev varsa önereceginiz bakarız bizde en azından oturduğumuz yerde aynı kişiler olur benimkide poh
prens63 esakayus canımbız konya’dan gıdıyoruz tercıhte vsrdı sadece yoğun iş ve sıcaklıktan dolayı pek ıstemıyorduk ama geldı sız, nereden gelıyorsunuz
prens63 esakayus canım bızım sıtede aynı apartmanda üç ark tuttular kırası 16 bın bına sıfır ev gayet genıs güzel ist sıtenın adını evın videosu’nu atabilirim begenıesenız boş ev var dıye biliyorum
esakayus prens63 bizde samsundan gelicez biz mecbur yazdık 4.tercih verdiler orayi istemeden gidiyoruz bakalım hayırlısı
prens63 eylulce11 sızde ev arıyorsanız bızım tuttuğumuz sıtede varsa soyleyeyım allahın ıznıyle hepınıze bulcam ev😃 esınız PÖH mu ona göre soyleyeyım
esakayus eylulce11 aynen bizim giriş kattı rutubetli olan ordan baya kişi feragat etti en son burdan bi abi ben girerim demiş o tuttu milleti kurtardı olan bize oldu🤦🏻♀️
eylulce11 esakayus valla öyle oldu lojman hakkımızdan olduk o lojman yüzünden seneye tekrar başvururuz lojmana dye düşünüyoruz bizde
esakayus eylulce11 aynen bizde öyle düşünüyoruz uygun fiyatlı biseye girsek insaallah seneye geceriz hakkımız öldü girip çıkarsak daha kötüydü bidaha giremiyoduk . Bi ev var 2 +1 11 yaziyo ilanda bos daireler var diye eğer duruyorsa size yazarım 1 senelik idare eder yani Yenişehirde gorunuyo olmadı zaten bu ev söyleyen arkadaş galiba bize bulacak orayı doldurucaz😆
prens63 esakayus zaten görev suresı ıkı yıl degıl mı bır yıl ıcın tekrar naklıye parası masraf yapmaya gerek var mı cnm
esakayus prens63 yok kiz 4 yıl normlde ama bizim 1 yılda bitiyo aslında kalmışken kalırız büyük ihtimal diye düşünüyorum
ebrusenaa Kızlar biz 2 senedir diyarbakırdayız şubeye yakın hiç bi ev yok lojman çok kötü kayapınarda oturuyoruz biz ama genelde pöhler ofis tarafında aynı grupta olanlar işe tek arabayla gitmek için diğer türlü şubeye hiç bi ulaşım aracı yok
esakayus ebrusenaa evet lojman kötü ama dişimizi sıkıp girecektik giriş kat olmasa ve o kadar kotu olmasa insaallah seneye öyle olmaz ulaşım zaten saçmalık batıda servis var doğuda servis yok zor yani 🤦🏻♀️ dönümlü denen yer şuan şubeye en yakin olan haritaya göre