Nazli7 Kızlar 1 haftadır geciktim hamile olabilir miyim ya :( inanılmaz hazır değilim ve korkuyorum . Kızım 27 aylık daha yeni yeni kolayladı, Başka bir belirtisi yok şimdilik ama 1 hafta uzadığı oluyor mu hiç yoksa kesin hamilelik mi bu :/
Poncikkkk Nazli7 ilac kullanımı stres hormon değişimi dengesiz beslenmede gecikme yapar korunmasız ilişkin olduysa ihtimal var tabi yinede evde test yap hakkında hayırlısı olsun
Blmmss Nazli7 10 gün gecikti toplam 2 ayrı ilaç kullanıyorum onlar geciktirdi diye umuyordum bugün test yaptım negatif çıktı ama 2 saat sonra baktığımda hayali çizgi var gibiydi akşam tekrar test yapacağım erken gebelik testi umarım yoktur siz de test yapabilirsiniz belli olur testte
niloyaaa Nazli7 korunmuyorsanız ya da geri çekilme yapıyorsanız ihtimal hamile olabilirsiniz bi hafta geçmiş test yapsanız çıkar
Nazli7 Nur1212 Buda öyle olur inşallah , niyeyse hiç hazır hissetmiyorum 1 sene daha bekleme niyetindeydim. Gerçi 2. Çocuğa hazır olan varmıdır bilemiyorum
Honki_Ponki Nazli7 Diyet yapıyorsan etkiliyor beslenme ben nezaman diyete kalkışsam hemen gecikmem oluyor bazen vicudum farklı reaksiyon veriyor
Duyulurum Nazli7 4 günden fazla hiç gecikmeyen biri olarak 5. gün test yaptım iki bebeğimde de. Sizin normalde bu kadar geciktiği oldu mu? Olmuyorsa daha fazla beklemeyin test yapmak için. Ben de ikinci gebeliği öğrendiğimde bebeğim 27 aylıktı :) araları 3 yaş.
Nazli7 Duyulurum Hayır hiç olmuyor her ay not alıyorum 5 aydır hep benzer günlerde olmuşum, Eğer hamileysem aynı yaş aralıkları olucak, nasıl zorlandınız mı siz?
Duyulurum Nazli7 tabii ki zorlukları oldu oluyor ama hem çocuklar birbirine alıştıktan sonra hem düzen sagladiktan sonra çok güzel oluyor şükür. Şu an küçüğü 10 aylık
Bet-mirac15 Nazli7 9 gün gecikti 2 kez evde test yaptım 1 kez kan verdim negatif hepsi. Hala bekliyorum 🫠
Bet-mirac15 Nazli7 banada başka bir sorun var gibi geliyor en erken 6 hazirana doktor randevusu buldum bakalım ne çıkacak
Damla_eflin Nazli7 Bunu test yapmadan bilemeyiz ki canım erken gebelik testi yapıp öğrenebilirsiniz❤️
Tatlisoglum Merhabalar birşey soracağım bunun için yeni post açmayım dedim ben bundan tam bir ay önce düşük yaptım tam bir ay geçti yeniden hemen hamile kalmk tehlikelimidir doktorum 1 adetini beklemelisin dedi hatta ben 3 ay felan bekleyecektim prezervatif yırtılmış bu aldığımız kutu öyle çıktı galiba daah önce ki hamileligimde aynı sorun olmuştu korunuyordum hemen tekrar hamile kalırsam ye tehlikesi nedir başına gelen oldumu acaba