Niluu Kızlar evin yerlerini elle silen var mı? Vileda veya paspas mop ile temizlenmiyormuş gibi geliyor bana. Bir gün önce viledaladığım yeri ertesi gün elimle silince yine kir toz çıkıyor. Bütün odaları (salon, balkon hariç) az önce elimle sildim ve çok çok daha temiz olduğunu gördüm. Sanırım temizlik hastalığına ben de yakaladım geçmiş olsun bana😂
miniksercedefne Niluu elle silmek kesinlikle daha temiz oluyor ama onca işin yorgunluğun üzerine elle silemem .mop yada Vileda ile silme şekliniz çok önemli kimisi siliyorum diye tozu ordan oraya dolastiriyor sadece
Senakaraca Niluu Süpürgelik üzeri, köşeleri elle daha güzel temizlendiği için iki hafta arayla elimle siliyorum. Bence daha uzun süreli temiz kalıyor.
asilpoyrazinannesi Niluu toz asla bitmez bi günde tekrar tozlanır gayet normal 🤣 vallah canıma kastım yok vileda da aynı işi görüyor azıcık ozon koyuyorum miss gibi temizliyor😁
Feyzosunannesi Niluu ay viledayla yada mopla silerim hiç elimle silemem bunca yorgunluğun üstüne bide onu yapamam 😄
Niluu miniksercedefne viledayla silmeden önce iyice süpürüyorum sonra sildiğimde aslında hiç bir toz görmüyorum yani temizlenmiş gibi görünüyor ama nedense ertesi gün elimle silince yine kir çıkıyor onu anlayamıyorum yani sildiğim bezin yine rengi değişiyor kirli gibi az da olsa
OptimusPrime Niluu Valla elle silemem. Sırtım,boynum ağrıyor. Benimkide can. İki uc gunde bir silip her gun supuruyorum zaten. Suyunu degise değişe az suyla siliyorum,kaynar suyla siliyorum, viledayla siliyorum.
delirmeceler Niluu hep elimle siliyorum ikizlerden öncede mopla silip üstüne elimle silerdim ve evet daha temiz oluyor ama dizler yada bel bir süre sonra pert oluyor
Zuzua @“Niluu”#p31279552baya uzun olcak ama . Takintili ben . bnde eski evimde mop yapiyordum ama fayansta belli oluyordu. Bu evde yerin renginden dolayi belli olmuyor . 1 gunde bile o kadr toz kalkiyorki nerdn gliyo bunlar . Evi supuryorum. Supurmeme ragmen bile bezime toz yapisiyor. Ve gicik oluyorum . Toz ordan oraya dolaniyor . Smdi bise anlatsam gulenler olack ama emin ol icim o kadr rahat ettiki . Bezimde tozda ordan oraya bulasmiyo . . İlk once kucuk parcalari balkonda cirpiyorum . Asagi da degil balkon icine . Yere degdrmeden 🤣 snra halilari kaldrdiktan snra . Evi cekpasin ucinu islatarak her odayi 3 defa turluyorum . İcinda toplanan toza inanamazsin m 3.de bile oluyo . Havadaki toz mu iniyo yere ne oluyo bilmiyorum . En sonda sirkeli yuzeytemizleyicili su yapiyorum . Elimle bezle siliyorum Ohhh missss. Bezde temiz yerde . 2 gunde bir yapiyorum bunu genemi toz olur.
Noname21 Niluu bende elimle siliyorum mop çok denedim her türlüsünü ama yok olmuyor silva güzel bir tek ama onu da ucunu çıkart yıka tekrar tak elimle silerim daha iyi
Zuzua Noname21 silvaya uyeyim . Ama param olupda kuru mobunu alamadim . Kuru mob daha is gorur gbi. Anlatmalarna gore.
Zuzua Noname21 nilfisk coupr neo 1500 w kullanyorum . Guzl bi sprge. Cekimini kontrol edince bi sikinti yok .
eclahu Niluu bende eskiden ne silerdim beyaz atletle elle şimdi kendimi silecek halım yok yardımcı ablamiz var viladayla siliyor haftada 3 gün kalan günler robot siliyor nekadar temiz siliyor bilmiyorum
herhangibiranne_ Niluu Ben de viledayla temiz olduğunu düşünmüyorum bezle silince mis gibi oluyor izde kalmıyor bez daha iyi bence
ReisinKizi Zuzua ay yok ya ben aldım onu da ıslak kullanıyorum şimdi. Çünkü gereksiz bir şey. Ben kuru mopla toz toplayacağıma ıslak mopla yer silerim aynı eforu harcıyorsun nasılsa