KirmiziBalik İlceler nezaman aciklanir tahmini bilen varmi simdide bunun icin catliyorum acaba nereye dusecegiz
Biprensannesig KirmiziBalik ilçe belli olsa lojman basvurusu vs onlar nezaman acıklanır ayyyy hepsi bi olayyyy
Kgn_021222 Ay bende burada bekleyeyim çok heyecanlı bir an önce ev bulmak gerek , askeriye sağlık vs hepsi aynı anda hücum olacak gibi
-Anne1- Biprensannesig lojman sonuçları geç açıklanıyor diye biliyorum.. ama yinede araştırmak gerekir.
KirmiziBalik Biprensannesig lojman basvurulari haziranin 3 unde basliyor biz basvuru yapacaz ama lojmanlar kalinacak gibi degilmis :((
Biprensannesig KirmiziBalik yaaaa van cıktı bize kimsi yeni diyo kimisi eski bakalım nasipte ne varsa :) bursada 6 yılı bi evde devirdim ama nası devirdim bi Allah bide ben biliyorum ev sahibiyle hiçmi hiç ugrasmak istemiyorum artık :(
Biprensannesig KirmiziBalik acaba ilçeler açıklandıktan sonramı kojman basvuruları baslayacak oylemı ?
KirmiziBalik Biprensannesig ilceler yarin veya oazartesi diyor esim aciklanir diye. Lijmanda haftaya basvurular basliyor