herhangibiranne_ Merhaba arkadaşlar, psikiyatri doktorum dün bana bu ilacı yazdı anksiyete için kullanıp faydasını zararını görenler var mı?
Atesmomm herhangibiranne_ kayınvalidem kullanıyor çok agır bır ilaç faydasını gördü ama içinde uyuşuk sürekli uyur
Deletedmom_108 herhangibiranne_ Bir kaç sene önce 20 mg kullanmıştım yan etki olarak aşırı terleme yaptı bende. Bundan çok rahatsız olduğum için kendi kendime bıraktım ama kaygılarım azalmıştı iyi gelmişti aslında. Bu aralar tekrar ihtiyaç duyuyorum kaygılarım arttı emzirme dönemi bittikten sonra tekrar psikiyatriye gideceğim
niloyaaa herhangibiranne_ eşim kullanıyor 30 mg kaygı bozukluğu için faydasını gördü. Günlük hayatını etkilemiyor
NoOne herhangibiranne_ annem kullanıyor yıllardır, çok değişti valla iyi anlamda şen şakrak bi kadın oldu tek yan etkisi içinde hiçbir şeyi tutamıyor çat çat söylüyor herkese 😂😂
herhangibiranne_ Atesmomm uyku yaptığı için akşam almamı söyledi bana da dün akşam içtim ama hiç uyku falan da yapmadı ne için kullanıyor kayınvalideniz acaba?
Atesmomm herhangibiranne_ konveksiyon bozukluğu var panık atak var onun için kuklanıyor kac miligram sizin paxsera
herhangibiranne_ Atesmomm 10 mg verdi inşallah bende de işe yarar birdahaki kontrolde dozunu konuşalım duruma göre dedi
herhangibiranne_ Deletedmom_108 inşallah bendede işe yarar kaygı bende de var ne kadar sürede etki ediyor
herhangibiranne_ niloyaaa ne kadar sürede etki etti acaba bana 10 mg vermiş birdahaki kontrolde dozunu konuşalım dedi
niloyaaa herhangibiranne_ eşimde ilk başta düşük dozda başladı sonrasında doktor arttırdı ilk başta uyku falan yapabilir ama bir iki aya etkisini görürsünüz.
herhangibiranne_ papatya0909 ilacın etkisinden mi bilmiyorum ama benim iştahım açıldı şu son günlerde
herhangibiranne_ NoOne ay ne güzel ya inşallah bende de işe yarar anneniz ne için kullanmaya başlamıştı acaba?
ezgiii12490 herhangibiranne_ neler var canm anksiyete kaygi mi bende yabancılaşma var panik ataktan kaynakli
herhangibiranne_ ezgiii12490 yabancılaşma dediğiniz kendinizi rüyada gibi hissetme odaklanamama gibi birşey mi
herhangibiranne_ ezgiii12490 anksiyete var bende panik atak geçirdim üç sene önce ondan sonra sürekli bir kaygı bozukluğu kaldı düzelmişti ilaç kullanmadan şimdi tekrar başladı herşeyi kafama takıyorum kaygılanıyorum