feyzas gngrozge Bizim de gecelerimiz çok sıkıntılı sürekli meme için uyanır. İnşallah dişten dolayı böyledir :/ ard arda çıkarıyor dişleri salyası hiç bitmiyor . 4 saat çok az gece için
feyzas ela2103 Bebek yeni doğan gibi olduğu için ne desem anlamsız kalır henüz uyku düzeni yok annesi 🥲
evinsvdk Ben 2 buçuk aylık kızımı sallıyorum kalkıyor hade o bebek iki buçuk yaşındaki kızım niye yatmıyor 🥺 Allah yardım etsin🤲
yeniann evinsvdk uyku problemi biz annelerin sorunu bana hamileyken bol bol uyu derlerdi inanmazdım çocuk olunca uyuyamayacaksın diye doğruymuş
yeniann yahsi_anne3421 sallayarak uyuttum şimdi tüm gece başındayım uyuyamadım ateşlenir belki bir şey olur diye hemşire aşı ateşi hastalık gibi değil 37.5 a kadar normal calpol verin düşmek 38 olursa gidin dedi ateşi yok olmadı da ama işte yarın uyanınca o ben napçam bilmiyorum
yeniann ela2103 inşirah suresi açın öyle sallayın yada dua sure vs. Farklı farklı dinletin uykuya geçmesinde yardımcı oluyor bizimki de ninni falan uyumuyordu ama sure açımda gözler gidiyordu
Cicektebenimcicekligunlerde feyzas 1saat oldu uyanığız ben uyandırdım. Burnunu açmak için öksürüğü var.Bitkisel şurup falan ucirdim uyku gittim🤷🏻
nefes-1408 feyzas 4 ten beri uykuyla savaşıyoruz henüz kazanamadık ama ben pes etmek üzereyim gözlerim kapanıyor artık 😂 babası da gece vardiyasında şansıma 🤦♀️
yirmiikikasim23 Meriskus bende mama veriyorum ama senin bebis buyuk galiba benim ki 6 aylik erken galiba 🙂
Meriskus yirmiikikasim23 1 yasında kızım benim Evet canım biraz bekleee 1 yasından sonra kesersin sende
gulkeralp emrsmrm En aşağı bi kere kalkıyor bu aralar biraz gece uykuları bölünmeye başladı atak döneminden kaynaklı diye düşünüyorum