Nurekin Gonzalezz son zamanlarda maalesef bahsedilen tarzda kızlar arttı ama dünyanın her yerinde var oldukları için herşey kişinin kendisinde bitiyor diye düşünüyorum en nihayetinde. Seçme şansım olsa tabiki. Siirtli olmayı seçmezdim sık sık tatile çıkmak tek tesellim onun dışında evdeyim ben çocuğumla vakit geçiriyorum gidicek bir yer yok bana göre insanları fena değil eh işte bölgeye göre değişiyo umarım iyi insanlar çıkar karşınıza
Gonzalezz yenigelmedmgerigeldm bu adamları yoldan çıkaran kadınlar tam olarak nerde geziyorlar kanka😁
yenigelmedmgerigeldm Gonzalezz bakın parantez içinde de, ekstra yanlış anlaşılmasın diye de bastıra bastıra genelleme yapmadığımı söyledim. Tamamen bir kadın olarak söyledim bunu bilmek isteyenler oluyor cünkü, sorunuza gelecek olursak her yerde var bu tipler maalesef
Gonzalezz yenigelmedmgerigeldm kendilerini kullandirmasinlar onlar da sonuçta alan razı veren razı demekki
iremerkooc Gonzalezz Nirvana aşkım bir de bir ben gittim ben bile şahit oldum yani tabii bazı uzmanlar da az değil anlıyorsunuz zaten
Nurekin yenigelmedmgerigeldm geride kalmamış kısmaına katılmıyorum. 28 yaşındayım siirtte gelişen ne var mesela? Küçücük kalmış merkez insanlar üst üste sıkıştı kaldı ihsantanda güreste. Bina yapmaktan başka ne yapılıyo allah aşkına🤦🏻♀️
yenigelmedmgerigeldm Nurekin binalar konusunda evet şuan bile 2 bin kişilik kyk yapılıyor ama bnce gayette gelişiyor sizin fikriniz odur benm bu
busratrnn hanimkizim Bizde oraya geliyoruz bugün açıklandı resimlere baktık hemen benim eşime asayiş çıkmış evler falan nasıl yeni yapılar var mı temel ihtiyaçlarımızı karşılayacak yerler var mi