pasaklisinkukuli pamukmomm zeytinköy de yaşanmaz hal tarafında ve teoman paşada yaşanmaz muratpaşa belediyesinin oldugu semtler nezihtir genelde lara ,şirinyalı ,fener ,özgürlük güzeloba ,gençlik mahallesi,sinan mahallesi burhaneddin onat güzel yerler
diloya pamukmomm Varsak tarafı da çok gelişmiş durumda sessiz sakin yer ve ekonomik olarak diğer yerlere göre daha uygun yeni yeni geliştiği için çok güzel o taraflarda
pamukmomm diloya şimdi Antalya’yı hiç bilmediğimden soruyorum mesela söylediğiniz yerde yaşıyorsak eğer yatlimanına filan uzak mı kalıyoruz ? Yani şehrin merkezi tam olarak yat limanının olduğu yer mi acaba
pamukmomm Nurbost teşekkür ederim 🙏🏻 İstediğimiz her ilçeye toplu taşıma kullanarak rahatça ulaşım sağlayabiliyor muyuz peki
Ogulluana pamukmomm konyaaltını tercih edebilirsiniz. Kepez çok önermem hele kültür Ahatlı çok kalabalık oldu
zehra1998 Ogulluana @pasaklisinkukuli @Nurbost kızlar konudan bağımsız antalya yaşam ve olanaklar açısından nasıl, kiralar, kreşler, sağlik, genel hayat açısından (boşanınca ailemle oraya taşınma planım var ama herkes işte yazlık yer kışın sıkınrı vs diyor ama hep bir antalya muğla hevesinde var )
Nurbost zehra1998 ay çok seviyorum ben Antalyayı. Doğası harika. Aradığınız her imkan var. Ama pahalı biraz. Ayrıca kışın sıkıntısı yağmurlar şiddetli oluyor o kadar
Ogulluana zehra1998 kışın ne konuda sıkıntı oluyormuş anlamadım ? Antalya da güzel mahallede oturursan hiç sıkıntı olmaz canım her türlü yaşam olanak var. Kiralar yüksek ama artık tr geneli yüksek. Kreş hastane konusunda sıkıntı yaşamazsın özeli devleti hepsi var. Çocuk için güzel bir mahallede oturmalısın kepezi hiç önermem mesela Konyaaltı tarafları veya Muratpaşa lara tarafları güzeldir
pasaklisinkukuli zehra1998 antalya miss gibi memlelet her şeyi cok güzel yazı da kışı da ama kiralar ve evler pahalı
superkahramanbiranne zehra1998 aşırı pahalı canım zaten sıcak . antalyalılar yaylasına kaçıyor . klima bile fayda etmiyor öyle sıcak. bide kalabalık her milletten geldi … ulaşımı otobüs ulaşımı tavsiye etmem. konyaya taşın antalyay tatile git. konyada evler geniş geniş. antalya da dip dibe. paran varsa site içinde oturursun yoksa sıcakta dip dibe evler pişersin. konyaaltı da eski nezihliği yok. geçen gittik ilişkşye giriyorlar resmen . adam özel bölgesşnş kıza gösteriyordu neyse ki müdahale ettiler…. kışında ısıtıcıyla ısınnmak zor oluyor hele bebek varsa
pamukmomm Ogulluana peki sahile gitmek çok uzun mu sürüyor ? Yoksa söylediğiniz yerler yakın diyebilir miyiz
pamukmomm Ogulluana bahçe katı evlerde oturmak mantıklı mı sizce peki? Çok yağmur yağdığında sıkıntı oluyor mudur
Ogulluana pamukmomm sahile yakın yürüyerek bile gidersin çoğu yerden tabi mahallesine göre değişir çok mahalle var buralarda
Alpbaby pamukmomm sahile yakın konyaaltını tercih edebilirsiniz orasıda çok güzel ama kirada oturacaksanız pahalı
Ogulluana pamukmomm sitedeyse bahçe katı tercih edilebilir ama yağmur zamanı ne olur o konuda bilgim yok canım
diloya pamukmomm maalesef konum olarak merkeze vs uzak kalıyor biraz ama semt olarak geliştiği için çok güzel oldu o taraflar tek eksisi işte uzak kalıyor biraz
Ogulluana pamukmomm Kepez çok kalabalık oldu çünkü özellikle kültür Ahatlı gülveren Yeşilyurt tarafları araba koyacak yer yok o derece ve buralarda genelde öğrenciler kalıyor yurtlar falan çok üniversitenin hemen üst tarafları aslında konum olarak güzel yerler denize yürüyerek bile gidilir ama ben sevmiyorum kalabalığı çok ses gürültü oluyor o yüzden sıkıntılı. Varsak sütçüler tarafları merkeze uzak kalır önermişler ama ben orayı de tercih etmem.
goncarda Şehri istanbul gibi düşünün her semtin birer merkezi var bütçenize göre değişir biraz daha alanı daraltmalısınız örnek veriyorum eşinizin işi tam olarak nerede olacak ya da sizin için en çnemli kriter nedir gibi çünkü buraso büyük bir şehir ve maalesef trafik sorunu var