mervee345 Kızlar kiralık sıfır daireye taşınacağım nasipse ankastre seti yok mutfağın ev sahibi taktırmak zorunda mı benim de yok çünkü
delirmeceler mervee345 taşınmaz olduğu için evet ev sahibi taktırması gerekir ama set üstü ocaklarda koyanlar oluyor en başından mutfakta yeri yapılmadıysa bişi diyemicem üstte kalsın
yavrupotuncek mervee345 taktırmak zorunda değil evi o şekil kabul edersiniz yada etmezsiniz almaz ve siz evi tutarsanız kendinize alın taşınınca söküp goturursunuz
mervee345 delirmeceler ankastre yeri var işte ay keşke yaptırsa ya vallahi benim ocağım normal fırınım da eski hatta bi camı geçen düştü 😂😂
yavrupotuncek mervee345 ya ama şöyle düşünün evi tutmak zorunda değilsiniz söyleyin takmiyosa yapacak bişi yok evi tutmayın o zaman yada siz alın söyleyin kiradan düşsün onu da yapmıyorsa ve evi tutacaksaniz mecbur siz alacaksınız kendi malinizida giderken götürecek siniz evi tutup ocaksiz frnsz oturamayacaginiza göre mecbur zaten ev sahiplerine Allah vicdan versin benimki de düşman başına kadının bozuk kombisini yaptırdım da kiradan düşmedi aklıma geldi sinir oldum şuan
Burculicee mervee345 şöyle yengem taşındı bimden almış kumtel 2 yıllık tuttu giderken götürücem dedi sizde kendinize alabilirsiniz yada eve alın kiradan düşün ev sahibiniz ike konuşup vyoksa kendisi almak zorunda zaten sonuçta ev onun
Nacafa Siz sorun takar mısın diye ama takmak zorunda değil bende ilk kiraya gittiğim evde kendim alıp takmıştım
mervee345 yavrupotuncek öyle yapacağım artık inşaaattN olduğu için ev belki takarlar ısrar edeceğim kira 15.500 den 15 e düşürdüler hiç indirim yok onu bari yapsınlar gerçekten Allah vicdanı olana ev nasip etsin yoksa olan fakirlere oluyor zenginler malını katlıyor
yavrupotuncek mervee345 amiin gerçekten deprem bölgesinde mi oturuyorsunuz o kadar pahalı çünkü bende deprem bölgesinde oturuyorum ver evlerr o kadar yuksekki
Dmt-01 mervee345 Ankastre set beyaz eşyeya girdiği için ev sahibinin taktırma gibi bir zorunluluğu olamaz.Biz ev satın alırken ankastre set vardı ama satan kişiler evden çıkarken alıp götürdü yeni aldıkları evde yokumş diye neyse biz zaten kiraya verecektik.Kiracılara isterseniz alın depozitodan düşelim isterseniz biz alalım dedik onlar direk biz kendimiz istediğimiz modeli alırız diyip aldılar çıkarken götürecekler.
elmaelmaelma Taktırmak zorunda değil. Zaten takılı olanlar da çok dandik oluyor. Ocak hadi neyse de davlumbaz asla çekmiyor, fırın güzel pişirmiyor. Kendinize göre alın, çıkarken de götürürsünüz.