Domino Bim bezini kullandim iki oglum da da kucuk olan da hala kullaniyorum yeni cikarmislar ince ama güzel 😊
Ebruk42 3 4 ay molfix simdi devamli jenny&willy kullaniyorum ayni sekil 3 4 ay temizleme pamugu kullandim simdi islak mendil kullaniyorum ama suyla yikiyorum yine de
Mom567 [silindi] çok bez değiştirdim en son goon aldım memnun kaldım şuan 4 numaraya geçtik ıslak mendil sleepy natural kullanıyorum
Busramnida [silindi] Primadan, Molfixe, Molfixten, Sleepye geçtim memnunum 🤗 Diğerlerinden de memnundum da bütçeyi zorladı 😄
[silindi] YankiArin bende her ikisi de sleepy düşünüyorum. Ben mesela aksam 22-23 Gibi baglıyorum sabah 9-10gibi uyanınca değiştiriyorum kaka yapmazsa çok fazla dolmazsa. Nasıl okadar süre dayanırmı sleepy prima o yönden iyidi
Minikkelebek [silindi] valla sleepy ve bim bezi yan-yana isimleri bile hiç yakışmamş😀 tabiki de sleppy.
Bngl_eylul Bim bezi gayet güzel ben normalde canbebe kullanıyorum bimin bezini kullandım memnun kaldım öneririrm 👍
Nur-01 [silindi] gündüz BİM’in bezini kullanıyorum cok memnun değilim idare ediyor ve ucuz bi bez olmasına rağmen iş görüyor . Islak mendilde biminki onu baya beğeniyorum . Gece yatarken prima külot bez takıyorum. Biminki gece dayanmıyor hep taşıyor çünkü. Bu şekilde 😅
Angels [silindi] sleepy kullan cnm ben bimin bebk bezinden memnun kalmadm bebegim pisik oldu bebekten bebge fark olbilir sleepyden memnun kaldm