bir_minik_annesi0301 Günaydın kızlar kimler nereye gezmeye gidiyor bizim burda yağmur yagacagi için pazara gidip gelicez gönül isterdi ki her yeri gezmek sizler ne yapıyorsunuz bugün için planlarınız neler haydi toplasalim ☺️
Bir_tirtilannesi bir_minik_annesi0301 3-4 günden beri kayınvalidem de kalıyordum. Eşim evdeydi ve heryer darmadağın 😬 o yüzden bugünü temizlik günü ilan ediyorum kendim için 🥲🌸
tatlibiranneo bir_minik_annesi0301 ne gezmesi 😅 eşim dün yoktu ben salonu sildim süpürdüm camlarını filan sildim bugün evde diğer odaları birlikte temizleyecegiz hava güzel olsaydı piknik isterdin ama havalar düzelmiyor bur türlü
selimhankerem bir_minik_annesi0301 eşim büyük oğlumu dışarı çıkarttı küçüğünü sallıyorum uyuduktan sonra evi toplarım taşınacaz yavaştan bişeyleri toplamam lazım ama o ilham gelmiyor bana 🤭
nnoktaa bir_minik_annesi0301 konum istanbul hava güzel gibi.. kediler veterinere götürülecek. Onlar veterinerdeyken odaları temizlenecek. Bebe babayla dışarı gönderilip ev işi yapılmaya devam edilecek. Sözün özü. Çılgınlar gibi eğlendiğim bir pazar olacak 😂😂😂😂
tatlibiranneo barbiee_ ben dün bir cesaret sildim bugün hava bozuk ama yinede sileceğim kötü gözüküyor kaldıkça kalıyor 🥲
barbiee_ tatlibiranneo aynen ya çamur gibi duruyor 😂 en azından silince temiz temiz yağıyor yağmur ahahah
Cicektebenimcicekligunlerde AnnaKurt Ay harika ben de göl kenarına balığa özeniyorum ama kocam üşür 😂😂 O daha konfor insanı.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde bir_minik_annesi0301 Çay içmeye dağlık şelale kenarı bı yere gitmei istiyorum.🫠😍 Eşimin sınavı var daha gelmedi. Yağmur yağmaz inşallah kapalı yer AVM falan hiç sevmiyorum yaşlılık loading başım ağrıyor huzur huzur..😂😂
alinduhatg bir_minik_annesi0301 evdeyım pazar günleri gitmiyorum her yer çok kalabalık oluyor onun yerine hafta içi gidiyorum 😂
UrbanMom bir_minik_annesi0301 kocam oglum hic durmuyor diye kesin eve tikacak bizi. Bende cocugu çıkarmasam cocuk evden cikmayacak
dilarademiry Cicektebenimcicekligunlerde bende de ehliyet yok ehliyetsiz kullanıyorum 😀 her yere giderim çevirme yerlerini ezbere biliyorum oraların yakınından bile geçmiyorum