Meri-Mel Hanımlar yatak odasında ilk evlendigim sene köşede el kadar bir yer rutubet yapmıştı ,onu silip boyadık bir daha olmadı ama her yıl oda rutubet kokuyor bakıyorum hiç bir yerde yok en çok da yatak altı yani parke kokuyor yatağı çevirip altını iyice bir sildim süpürdüm bir gram bir şey yok icinide düzenli havalandirip her yıl yorgan nevresim ne varsa 3 gün 3 gece havalandırım bazen senede iki sefer güneşte iyice bir havalanir önce yıkayıp yapıyorum bir de sadece 2 hurç çeyizlik bide gelinlik var içinde yorgan nevresim için ayrı dolabım var eğer müdahale etmesem ki hamile iken cok zorlandım halılara kadar yikatiyorum kirli olsun olmasın kokmaya başlayıp sinmistir belki diye dolataki eşya bile kokuyor ya tuz aldım rutubet önleyici de başka çare 😥
NewMomm1 Meri-Mel ay çiçeğim hiç bilmiyorum ki valla ne yapılır ne edilir. Yapman gereken her şeyi de yapmışsın zaten
Meri-Mel Berilsmom13 Teşekkür ederim canım Rabbim düşmana vermesin valla buraya verdiğim uğraşı tüm eve versem iki kere evi kirklardim🤷🥴