svncgldgn 33 günlük oğlum sünnet olcak, nelere dikkat edilmeli, nasıl davranılmalı tecrübeli anneler tavsiyeniz var mı? Huysuzluk olur mu?
goktugummmm svncgldgn Benim oğlum 9 aylık sünnet oldu ilk iki gün çişini yaparken ağlıyordu kendini tutuyordu çişi gelince ağlama şeklinden anlaşılıyordu onun dışında hiçbir sıkıntımız olmadı çok şükür. Hastane köpük bardak istedi 10gun kullandık beze değip agritmasin diye. Ne kadar küçükken yapılırsa o kadar geçer bence
Gulgok12 svncgldgn oğlum 30 günlüktü klipsli sünnet oldu ilk gün sadece 3 4 çişinde çok ağladı sonrası sızlanma şeklindeydi . 2. Gün bi sıkıntısı yoktu . Bardak koyduk 1 hafta kadar . Kucağımıza aldığımızda biraz daha dikkat ettik tabi ama bardak olduğu için çok da sıkıntı olmadı zaten . Şimdiki halini görünce iyikide yaptırmışım küçükken diyorum . Şu an hiç durmuyor çünkü o zaman en azından hareketsizdi 😄
eren2550 svncgldgn bende 3.5 aylık iken yaptırdım ilk çiş yaparken çok ağladı büyük ihtimalle çiş tuzlu yaktı Bize 2 krem verdi doktor buzdolabı poşetini küçük küçük kestim içine bu iki krem karıştırıp pipisine yapıştırdım üstüne kağıt bardak kesip koydum çünkü bez değince hareket ettikçe ağlıyordu bezi büyük taktım her altını değiştiğimde kremli poşeti değiştim kağıt bardak değiştim 2 gün boyunca huzursuzdu Calpol verdim 1 çay kaşığı 4-4.5 saat ara ile . 3.günü banyo yaptırdım elimi hiç değmedim pipisine su döktüm orasına dün kontrol gittik gayet iyi dedi iyi bakmışın dedi
svncgldgn goktugummmm evet bende ne kadar küçük olursa o kadsr hızlı iyi olur diye düşünüyorum fakat kucağa alıp gaz çıkarırken falan incitir açıtır mıyım, bakımı nasıl olacak onları merak ediyorum
goktugummmm svncgldgn sünnet bardagı yani köpük bardak olduğu için rahatça alıp çıkarabilirsin gazını o konuda korkmana tereddüt etmene hic gerek yok 😊 benide korkutan bakimiydi benim oğlum kıpır olduğu ve hemen dönmek istedigi için bardagı eşimin desteğiyle degistirebiliyordum seninki çok daha küçük olduğu bakımı değiştirmesi daha kolay olur inşaallah en önemlisi her bezi açmadan masaj yapman yapismamasi için ben ona çok dikkat ettim öyle bi sorun yaşamadık çok şükür
smy17 svncgldgn 2.5 aylıktı yaptırdığımızda. Bizim doktorumuz hiç bardak vs istemedi hatta bezine değsin ki çabuk iyileşsin kendi çişi iyileştirir dedi. Kucağımıza alma konusunda da hiç sıkıntı yaşamadık doktor sünnet olmamış gibi kucağınıza alabilirsiniz dedi. İlk çişini yaptığında çok ağladı oğlum fark ettik bir de illa ki ilk gün kremlerini sürerken çok ağlama oluyor ama ertesi gün hemen toparlanıyor. Bence zamanı iyi yaptırın derim 😊
Fundish svncgldgn 13 mayısta doğdu 14 öayısta sünnet oldu . Korkulcak bişi yok bi krem beriyorlar sürüyorsun sadece bir gece inşiyor ağlıyor gibi Oluyor o kadad . Hemen iyileşiyor
svncgldgn Tgkaneses öyle bir durum bizim için mümkün değil pipide kireç birikmesi oluyor enfeksiyona açık yaptırmamız gerekiyor
Gulgok12 svncgldgn dikişli değil de klips takarak kesip yakıyor 4 gün falan klipsli duruyor sonra çıkarıyor doktor
Gulgok12 svncgldgn bizim araştırmalarımıza göre daha tercih edilen bi yöntemdi biz bunu tercih ettik . Kolaydı .
srrackles svncgldgn geçen cumartesi 3,5 aylık bebeğimi sünnet ettirdim. Keşke daha erken yapsaydım 1 haftada iyileşti ilk gün atlatılınca hiç bir zorluğu kalmıyor ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı
edannur svncgldgn yaptirali 3 gün oluyor çişini yaparken ağlar o zaman çok ağlarsa bolca dolu dolu klipsli yaptırırsanız verdiği jeli sürün klipsin içi dolacak şekilde birazda kenarlarına elinizle sonra susar ama sakın aglamazken sürmeyin çünkü verdiği ilaç uyuşturucu ilacı 3 kere kullandım sadece aglamadi çünkü hiç büyük bez alın mutlaka bolda daha rahat eder
tugbacds svncgldgn çok doğru bir karar 41 günlükken yaptırdık çok rahat ettik doktor 2 krem verdi biri vazelin diğerinin ismini hatırlamadım şimdi bide antiseptik fısfıs 3 gün kullandık ilk eve geldik bir gün biraz huzursuz oldu sonra çok daha iyiydi bi sürede yıkamayın dedi doktor normal dikişli yaptırdım bizde girdik yanına ben bakamadım ama elini tuttum anlamadı bile lokalle hallettik bi iğne vururken ağladı sonra uyuştu operasyon sırasında sıkıntı olmadı sormak istediğin başka bişey varmı bilmiyorum ama anlatmaya çalıştım 🥰inşallah sizinde güzel geçer🥰
svncgldgn tugbacds inşallah bizimkide iyi göret birazda gazlıyız hem gaz hem sünnet biraz korkutuyor ya hayırlısı 🙏🏼
Enlsr svncgldgn kesinlikle dikişli yaptır kuzum sünneti doktorumuz bize klipsli sünnet doktorların daha kolayına geliyo dedi vee tekrar sünnet olma şansı oluyormuş çok araştırdım bende eski usüle karar verdim 5 aylıktı ilk gün biraz sıkıntı oldu sonrasında hayatımıza devam ettik bi beden büyük bez götürdük ve sürekli bardak koyup suya oturtup sarı kantaron yağı kullandık 1 hafta içinde iyi oldu . Klipsli yaptırıpta çocuğuna eziyet etmee lütfen
svncgldgn Enlsr Benim oğlum yarı sünnetli doğdu doktor büyük ihtimal bundan kaynaklı normal kesimli sünnet yapacak klips olmaz gibi detaylı olması gerektiğini söyledi çünkü sünnetin