Biz3kisiyiz_ NewMomm1 off iş yerinde arkadaşım dışarıda yemek yerken bamya ya para verip yiyordu 😂 bedava olsa yemem 😂😂
Biz3kisiyiz_ NewMomm1 bizim evde en çok patates pişer 😂 örneğin dün ben kumpir yedim dışarıda eşime eve geldik patates kızarttım 😂 bir önce ki gün de menümüz de patates salatası vardı 😂 sabah-öğle-aksam yerim yani ama işte çocuk var artık mecbur farklı tatlar deniyoruz 😂
NewMomm1 anabarbie kremalı makarnalara bayılırım. Ama hemen makarnanın kremayı çekişi😒 işte bunu hiç sevmiyorum😂
anabarbie NewMomm1 sıcagı sıcağına yiyeceksin canım hemen 😂 bende ton Balıklı ya hastayım Birde knorlu Birde ketçaplı ay hepsi güzel
AlinaEmreHan1 NewMomm1 ciğer hariç bütün yemekleri pişiririm ve severim 👌 Ciğeri evime sokmam , girse de yemem ve pişirmem asla 🤣🤢
Cylnmiray NewMomm1 bizim evde en çok mercimek çorbası pişer ..yapımı çok basit olduğu için kızımda durmayinca en pratik onu buluyorum 😁😁 kuru fasulyenin hastasıyım cook severim. Ama herturlu lezzete açığım. Keşke başkası pişirse banada yemesi kalsa😁😁
Ballikizim99 NewMomm1 bizde yaz kış yeşil fasülye çok tüketiriz yanına da pilav eşimde bayılır bana da kolay 😅
biroglanannesii1 NewMomm1 En çok şah pilavı ve döşeme pilav pişer sonra oğlum için yoğurt corbasi ve çoğu tavuklu yemekler 😂
MnkKrtl NewMomm1 bizde eşimle yemek konusunda baya uyumluyz ☺️ evde sebze yemeği olmaz ikimizde sevmeyiz ben en çok pilav severim etli eşimde mantar sote ve spagettiyi çok sever 😀
Maka_Paka NewMomm1 Pilav pilav pilav. Gün geçmiyor ki evde pilav pismesin. Eşim resmen pilavsiz doymuyor 🤦 Tavukda çok sever.. Ben hiç bir şey. Yemek yapmaktan da bıktım yemektende 😂
Senorita NewMomm1 bizde ne çok makarna, köfte, balık, mercimek çorbası, taze fasulye pişer. Eşim çok seçici yemek seçen insan gerçekten işkence gibi bir şey