NewMomm1 En sevdiğimiz yemek Benim Tavuklu pilav Eşimin sabit sevdiği bir şey yok sebzeyle pek arası yok sadece😂 Evde en çok tavuk pişer. Her çeşiti😂 Sizinn?
defmommy NewMomm1 en sevdiğim yemek başkasının pişirdiği yemek 🤣 şaka bir yana bende pilav severim sabah öğlen akşam yerim yani en çok pilav pişer evde
Eski9 NewMomm1 eşim etli şeylere bayılır pek yemek seçmez şükür seçen benim 😁😁 evde en çok kuru fasulye sulu köfte biber dolması tavuk köfte çeşitleri pişer ben en çok köfteli şeyleri severim meze salataya bayılırım
ayseee_ NewMomm1 gece gece karnım acıkmıştır xhdjdkd bende tavuklu pilava bayılırımmm ek olarak körili tavuklu mantar ve yanına kremalı makarna 🤤🤤🤤 zaten karnım aç ben bunlari hayal edip uyicam şimdi bb 🤧
Sarikuzumalp NewMomm1 Bizim evde de genellikle tavuk 😂 bir de kelle paça çorbası pişiyor. Eşim çok sever bende. oğlum yine mi kelle paça çorbası diye ağlaya ağlaya yiyor ama olsun du 😂
Sarikuzumalp NewMomm1 öyle malesef sabahtan koyuyorum akşam yemeğine hazır olmuş oluyor. Evet çok sağlıklı gerçekten şifa deposu 😊
AnnaKurt Benim : Her şey. Her şeyi yerim benim için fark etmez. Yeter ki güzel koksun… Oğlumun : Bütün çorbalar, pilav, sucuk, et, döner, anne hamburgeri 🤣 Kocamın : Pırasa hariç her şey.. Ben ne pişirirsem yenmek zorunda gerçi ajakkak
zehra1998 NewMomm1 bende pilav üstü tavuk çok severim en çok tavuğun ve etin türevleri pişer birde sarma içli köfte çok sık pişer
Aselllll NewMomm1 ben de en sevdıgım tavuklu pılav ama esim sevmez pek tavuk kızarmış olacak onun genelde haftada 2 gün köfte yaparım tantuni esım yemek seçmez sebzeler sever
NewMomm1 Lareninannesiii hahahahahahahahahahaha ay beni de yaaa. Kırmızı et sevmiyorum fazla amaaa tavukkk. Vazgeçilmezim😂😂😂
Lareninannesiii NewMomm1 Bekarken evde et pişince evi terk ederdim hamileyken canlı ineğe saldırmıştım yemek için sonra bir sevdim seviş o seviş onu da yerim yani 😂 ama tavuğun yeri hep ayrı 😂🫶🏻