tukayferhan Biz merkezde görev yaptık. Jandarma komando eşim , görevler pek yoğun olmuyordu yazın 15 günlük Erikli görevine gidiyordu tatil köyü zaten orası , onun haricinde cumartesi pazarı vardı . Bazen hiç eve gelmiyordu anlık görevler olunca . Köpek kaybolsa jandarma gidiyordu aramaya 😂 ev kiraları aşırı pahalı evler genel olarak eşyalı fazlaca 1+1 apartlar var . Sosyal olacakta çok pahalı bir şehir. Karaağaç var orayı çok seviyordum aktivite için mükemmel biryer. Erasta var avm gayet ideal içinde bir sürü mağaza var . Çarşısı falan çok pahalı genel olarak . Üniversite şehri yani hep öğrenci dolu. İnsanlarını seviyordum sıcak kanlılar bana göre. Süloğlu , Lalapaşa daha kasaba tarzı hastane sağlık ocağı mevcut. Hamilelik dönemimin travması yokuşları adamı kanser ediyor evden dışarı çıkmak istemezdim o yüzden 😂 eşimin bekarlık dönemine geldiği ilk görev yeri olduğu için ben hiç haz almazdım orda olmaktan ama şuan bulunduğum yer daha kötü bıraksalar koşarak giderim en azından insanları kör cahil değil . Amaaa ben merkezdense keşanı daha çok seviyorum 🥺 umarım yardımcı olmuşumdur 🌸