Fkiklim Adet dönemim de sütüm azalıyo mememin ucu asırı acıyo benım gibi olan varmı Hemşire sütün azalmaz dedi ama ben fark goruyo Rum Sütü tazyikli biriyim adet doneminde damladamla geliyo sizlerin de fark oluyomu
HacerAydn Fkiklim yani ben de azalıyor diye düşünüyorum çünkü o dönemde normalde dolgun olan göğsüm bir kaç gün böyle boş gibi duruyor sönmüş oluyor 11 aylık oğlum gündüz değilde gece çok emdiği için o uçtaki hassasiyet bende de oluyor mAalesef 😔😔
Omma Fkiklim aynı şey bende de var şuan. nasıl bir anda sütüm bu kadar azaldı diyordum adetten demekki.
Fkiklim HacerAydn aynen suan memem sönük balon gibi🙄 normal de içinde bi dolgunluk oluyor hatta benım üstüm süt lekesi oluyo kızım 3 saatden fazla uyudumu ama yok karnımda agrıda var kesin adet olcam gene diyorum😯 mememi ısırıyor gibi hissediyorum 🤷🏻♀️
Eylusunannesi6 Fkiklim ay evet benim kızımda 4 aylık ve şuan adetim zaten tek meme emen bi kızım var çok zorlanıyorum
Fkiklim Eylusunannesi6 doymak bilmiyor demi demin yarım saat emdi normalde artık büyüdü daha kısasürede emiyor du🤷🏻♀️
Mom9 Adet dönemlerinde normalinden daha çok sıvı tüketmek lazımmış. Ben daha adet olmadım ama hemşire olursam diye öyle bilgi vermişti
Fkiklim Mom9 ben zaten gunde 5 litre bi su içen bi insanım şimdi daha cok iciyorum saat bası lavaboya gidiyorum gene aynı🙄
Elifinanesi Fkiklim bende azaldığını hissediyorum bide çok az emip bırakıpyor sonra tekrar istiyor sönük sönük
Mom9 Fkiklim valla olsak bi türlü olmasak bi türlü 4.5ay oldu doğum yapalı menopozlu gibiyim. Kış ortasında sıkıntı basıyo bi yandan da süt için olmıyım diyorum
Fkiklim Omma suan asırı derece agrım var sütüm az oldum olucam gecen ayda böyle oldu ama babam kalp krizi geçirdi üzüntüden sütüm kaçtı sandım meger adettenmiş🙊 bende yeni fark ettim
Fkiklim Mom9 ben hemen oldum malesef 😬 olmamak isterdim bide benim cok agrılı olurdudogum yaptım gene aynı🙄