Arzummmmm Egemeninannesi_ canm müsait olunca bana cevap ver lütfen lojmanlar cok mu kötü bilemedim durulur mu
Arzummmmm Karananannes canım sen şimdi ardahan da yaşamıyorsun di mi memleketin orası dye git gel mi yapıyorsun
Arzummmmm Arzummmmm bizim de tayinimiz cıktı Ardahan a ama ev kiraları yüksek gercekten nerden ev tutmalıyız bilmiyorum neresi iyi ya da kötü
Arzummmmm Karananannes bende temmuzun 10 u gbi gdecegm galiba siz ne zaman gideceksiniz ilçeye mi gideceksiniz
Zamansizportakal Arzummmmm hastane tokiler iyi hep memur var çok güzel çocuk parkı var ama evler eski
Arzummmmm Egemeninannesi_ Zamansizportakal merhaba neden acaba böyle söylüyorsunuz siz Ardahan da mı yaşıyorsunuz
Zamansizportakal @“Arzummmmm”#p31532914Evet ardahandayim o tokilerde iki husumetli sülale yaşıyor diye biliyorum geldiğinizde iyice ogrenirsiniz çok açık yazamıyorum 🌸
Zamansizportakal Arzummmmm hastane Tokiden ise eğer satılır mı bilmiyorum ama hiç boş kalmaz çok zor ev bulunuyor burada bütün hastane burda tutmak istiyor
Arzummmmm Hicran12 peki sizin kiranız ne kadar. Ya arabayı satıp üzerine de 300 bin borçlanmak mı yoksa 17 bin e kiraya girmek mi benm için zor bi süreç gbi bir de ev hastane tokide zemin kat dyo sıkıntı olur mu
Hicran12 Arzummmmm 4 binden 8 yaptı ev sahıbı bızım bır odasında da kendı esyları var kılıtlı kapı seneye tasıncaz su an kıralar cok yuksel 12-10 dan başlıyor cok guzel şehır gıbı sanki
Hicran12 Arzummmmm arabayı satmayın burada arabasız cok zor zaten tokıde de pek bırsey yok şehır merkezı uzak kalıyor köpek cok burada
Hicran12 Arzummmmm -40 a dustu bu sene burası yanı soguk bır şehir burası arabalar bile donuyor calısmıyor bazen