sedacetinkayaa demetmom İstanbul bana zor geliyordu 2.5 saat sabah 2.5 saat akşam işe anca gidiyordum o yüzden trafik derdi yok burada her yer birbirine yakın buraya gelenler asla başka bir yere gitmek istemiyor hep kalmak istiyorlar. Benimde kızım 3 aylık günler çabuk geçiyor tek zorlandığım sürekli kar yağıyor Ekim de başlıyor nisana kadar onun dışında çok şükür alıştık.
Egemeninannesi_ demetmom anladıımm ☺️ istanbuldan sonra ardahanda iş yükü açık ara farkla daha az gelecektir. Eşim memnun bu konuda bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Sizde alışırsınız çabukça 😇
kdradaaa demetmom Ardahanli olarak yazıyorum ve yaşıyorum eşim asker Hakkaride görev yapıyor aile götüremedigi için memleketdeyim Ardahan şehir olarak çok rahat kalabalık değil soğuk olur kışları özel hastane yok AVM yok Kars yakin olması büyük bir avantaj zaman lazım alışmak için🙂
oglumunannesi1 demetmom bizde afyondan geleceğiz gerçi buranın da küçük bir ilçesindeyiz ama gittiğimiz yer güzel bir yer olsun istiyorum
Merveyyy01 oglumunannesi1 merhaba şuanda ardahanda mısınız? Bu sene bizde afyonun bir ilçesinden ardahana geleceğizde nasıl bir yer acaba
oglumunannesi1 demetmom ve sanırım bizimde eşlerimiz tanışıyor 😅 eşimin bir arkadaşı var o da hava alanında ve Ardahana tayini çıkmış
demetmom oglumunannesi1 aaa tesadüfe bak evet eşimde bana söyledi Ardahan’a tayini çıkan bir arkadaşım daha var Afyondan diye cok sevindim 😅
meriahsen Ayy benim amcamlarda orada yaşıyor hatta şuan annem babam oradalar bayram için gittiler oraya dedemi ziyarete merkezde dükkanları falan var tabi bundan 17 sene evvel bende gitmiştim bana göre eğlenceli gelmişti bu arada bursada yaşıyorum 🙂
ardenm sedacetinkayaa evet çarşı da oturuyoruz biz. Önceden yeni toki de oturuyorduk sevmedik çarşıya geldik :)
sedacetinkayaa ardenm biz geldiğimizde çarşıda kiralık ev yoktu yeni tokiden tuttuk evet sevilecek yer değil 😊
ardenm sedacetinkayaa biz geldiğimizde de yoktu mecburen toki de zemin kat tuttuk. Yazın bile donuyorduk evde asla peteği kapatamadık. Şimdi 3 aylık bebeğim var merkezdeki ev son kat olmasına rağmen çok iyi ısınıyor. Burada en önemli olay ısınmak biliyorsunuz 😂
sedacetinkayaa ardenm evet evet kışın hep 70 de yaktık en üst kattayız. Benim de kızım 3 aylık 14 Şubat doğumlu 😊
Arzummmmm ardenm merhaba bizim de tayinimiz cıktı da toki evleri nasıl acaba kira ya da satın almak için