Hicran12 hulu61 kars mesela 1 saat özwl hastane vs orada var cocugu goturmeye ona bile izin ıstıyolar
Hicran12 hulu61 batıda sorun degıl kı zaten bızde istanbuldan geldik doguda hep böle hep izinli kaçamak evet yapanlar var ama mesuliyet kabul etmıyolar yollarda kontrol olunca komutanını arıyanlar bile oluuor değişik doğu biraz
hulu61 Hicran12 İnşallah can 💗 Peki lojmanları nasıl jandarmanın biliyor musun? Baya tayinci astsubay varmış bu sene eşimin arkadaşı çıkabilir dedi ama bilmiyorum lojmanları nasıl eski mi acaba
Hicran12 hulu61 arkdasım oturuyor lojmanda bence iyi yanı lojman sonucts cok lüks olmuyor dogudakıker
Merveyyy01 oglumunannesi1 merhaba şuanda ardahanda mısınız? Bu sene bizde afyonun bir ilçesinden ardahana geleceğizde nasıl bir yer acaba
oglumunannesi1 Merveyyy01 üzmek istemem ama hiçbir imkan yok biz bide üstüne ilçedeyiz kışın o kadar soğuktu ki evden dışarı çıkamadık hastane falan sıkıntılı tek artısı iş yoğunluğu pek yok
Merveyyy01 oglumunannesi1 bende çalışıyorum o yüzden iş yoğunluğunun olmaması benim için daha iyi daha önemli aslında ama azıcık sosyal hayatta olsa iyi olurmuş. Afyonun hangi ilçesinden ardahanın hangi ilçesine gittiniz acaba