zeynepays ayda bir atak dönemi gibi birşey olabilir mi? Gündüz 3 uyku düzeni olup en az 1-2 şer saat uyuyan oğlum bir anda iki gündür sıfır gündüz uykusu bebek arabasında dışarıda zar zor yarım saat uyutuyorum koca gün sadece o ve gecede 9.30-10 gibi uyku düzeni vardı dün gece 11.30 da uyudu ne yapacağımı şaşırdım iki gündür,
nurkaradirek Ay 8.aya 5-10 gün kala bunu okuyor olmam gözümü korkuttu şuan bile zaten ben yanından kalktımmı ağlamaya başlıyor 🤦🏻♀️zorlu süreç. Bizi bekliyor gibi anlaşılan zeynepays
_mom20 zeynepays 7 ay 6 günlük aynı durum bizde de gece saat başı emmeye kalkıyor gündüz uykusu desen sıfır ne edeceğimi şaşırdım 🤷
gulceebrar zeynepays merhaba uyku aralıkları açılıyor benimde bebeğim 8 ay 13 3 gündüz uykusu vardı gündüz uykuya direnmeye başladı ve geceleri çok uyanıyordu doktoru ile görüştüm 2 ye düşürmen gerekiyor artık dedi çok kısa uyursa eğer gece uykusuna az kaldıysa uyutuyorum şekerleme uykusu.
ebrusalihhh zeynepays aynı durumdayız saati saatine uyuyan bebem yok uyumuyor çılgınlar gibi ağlayarak evde dolanıyoruz
zeynepays Aynen öyle 3.5-4 aylıkken de böyle bir dönem olmuştu o zamandan beri ilk defa oluyor dünden beri ne yapacağımı şaşırdım
zeynepays nurkaradirek maalesef biraz evet tabi bebekten bebeğe değişir direk kendinizi şartlamayın 😊
Sm1355 nurkaradirek korkutmayın gözünüzü kızım 8 ay 22 günlük şuan bir sıkıntı görünmüyor belki sizede uğramaz☺️
zeynepays gulceebrar hmm anladım bizimde 3 uykuydu bu dönemden önce yavaşta 2 uykuya geçilecek o zaman zaten birkaç güne kontrolü var doktorla görüşürüm yine
zeynepays ebrusalihhh aynen öyle bizimde uykularımızın saatleri yaklaşık belliydi hem gece hem gündüz ama bugün artık kafasını tutamıyor gözlerini açamıyor ama yok yine de uyumadı sabah 8 den akşam 11 e kadar 😳 daha az önce uyudu 11 gibi
gulceebrar zeynepays aynen öyle biyandan iyi oldu aslında gece uykusuna daha erken çekmek zorunda kaldı. Genelde 9 olmadan uyumaya başladı 3 uykulu zamanda 10 nu 11 ı bulduğu oluyordu çünkü.
salda Bu 8.ay atağı beni resmen bitirdi yaa ne gündüz uyuyor nede gece sürekli ağlayarak uyanıyor emip uyuyor benim artık dermanım kalmadı bittim tükendim yani 😔
aselkus09 zeynepays 7 ay 17 gunluk. Abartisiz Gun boyuuu agliyor mizildaniyor. Yanindan ayrildigim an cigligi basiyor. Ve gecelerii en az 15 kez uyaniyorrr. Allahim 4. Ay ayaginin gozunu seveyimm. Bu ney boyle birde disle birlesti.. allah yardimcimiz olsun
Bebislerhakkinda zeynepays aynıyız. 8ay 5gunluk .normalde 3uyku toplam 3saat uyurdu gündüz. Ama bugün toplam 1saat uyudu .aksam da 11de yattı.sanirim artık 2uykuya geçmemiz gerekiyor saatleri yeniden duzenleyecegm
zeydveannesi Bugün çaresizlikten oturdum ağladım o kadar bunaldım ki… 4. Ayy da neymiş ya hiç yaşamamışız var sayıyorum ve 8. Ay kadar kötü geçen bir ay tanımıyorum sanırım ve +diş de eklendi gece gündüz kavramı kalmadı….
zeynepays zeydveannesi evet bizim de henüz hiç dişimiz yok ama belirtileri başladı onla ikisi karışınca tam oldu 😳