denizzalp Asnt bolova tarafı ve ya çarşıya yakın taraflardan bakabilirsiniz en rahat edeceğiniz yerler orası. Bolova evleri var orda hiç sikilmazsiniz hatta çok çabuk arkadaşlıklar edinebilirsiniz
denizzalp Asnt birşeye ihtiyaciniz olursa söyleyebilirsiniz. Kolaylıkla yardımcı olurum ☺️ ben Eskişehirde yaşıyorum ama ailem bolvadinde sık sık gelipte gideriz. Seve seve yardımci olurum ☺️
aven denizzalp evet biliyorum orayi annemlerde sakarya 1 de oturuyorlar cok giderdik o parka bir gün bulusup goruselim insallah
aven denizzalp çalışıyor musunuz Müsait bir gün ayarlayip buluşalım ben calisiyorum da ayak uydurmaya calisirim sizede burada cok post actik bulusalim diye kimse ses etmeyince boyle münferit bulusmalar da iyi olur diye dusunuyorum
denizzalp aven çalışıyorum ama ücretsiz izindeyim Ağustos ayında basliycam 🥺 bende okudum o tarz postlar ama kimseden ses çıkmadı ☺️ bana da uyar ayarlayalım bir gün sizin iş durumunuza göre buluşalım ☺️
fraubi lilasmomy Merhaba , sanırım öğretmensiniz. branşınız ne ve hangi ilçeler açık, hangi ilçeleri düşünüyorsunuz ?
lilasmomy fraubi edebiyat hocam. Şuhut sinanpasa ihsaniye Bolvadin açık ama ben merkeze gidip gelmeli bi yer istiyorum. Uzun vadede afyona yerleşirsek en azından merkez olsun diye düşündüm
bayas27 cahillesohbetikestim merhaba bende Afyon da yaşıyorum ama piknik alamı yeşillik bulamıyorum adam akıllı gidecek kent ormanı falan çok dağlık fuar alanı mangal dumanı altında geriye de neresi kalıyor ki 🙂 şöyle düz bebek arabasını sür yeşillikler arasında bi yer var mı