Mery103 Vana gidecek olanlarla bizde bu postta buluşalım kimse Van postu açmamış hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah biz Balıkesir’den Vana gidiyoruz 🥳
zeyneperll Mery103 görevli değiliz ama Van çok güzel yerdir hiç sıkılacağınızı düşünmüyorum hayırlısı olsun hakkınızda
Belcim30 Mery103 Van çok güzel gelişmiş bir şehir şimdiden hoşgeldiniz 😅 Van merkez için bulamayacağınız hiç bir sey yok sosyal hayat sizin yarattığınız ortama göre şekillenir her yerde olduğu gibi bende evlendim 6 yıl oldu buraya geleli Konyadan gelmiştim bu şehri seviyorum 💙
Habibe08 Mery103 esim uzman ama bizimde yeni vandan Bursa’ya çıktı tayinimiz van sehir olarak cok güzel merkezi ben merkezdeydim ilçelerini cok bilmiyorum ama hatta. İpekyolu ilce emniyet evimin yanindaydi nereye dusceginize bağlı
Elifasilhan Bizimde Van cıktı Muğladan Van a gidiyoruz hep olumlu yorumlar var inşallah öyle olur kiralar nasıl acaba orada
Kadifemsii Elifasilhan ben vanlıyım İstanbul’da yaşıyorum eşimle ilk vana gittiğimde herkese Van Fethiye gibi bir yer diye anlatıyordu insanlarının ne kadar saygılı ve güleryüzlü olduğunu anlatıyordu . Kiraları bilmiyorum ama seversiniz vanı çabuk alışırsınız
Mery103 Belcim30 teşekkür ederim canım 🥰 ilk tercihimiz orası oldu o yüzden ama eşimde Bitlisli benim hem yakın da olsun istedik ☺️
tudetude Mery103 Şuan Van Saray da görev yapıyoruz bizimde Tekirdağa çıktı tayinimiz , Van merkez gayet bğyük bir şehir ben ilk geldiğimde çok şaşırıp çok beğenmiştim ama biz saray ilçesindeyiz köyden farksız
ryahsi Mery103 İstanbuldan geldik bizde Van’a Edremitte lojmanlardayız. Edremit güzel sessiz sakin, merkez kalabalık ama hemen hemen her imkan var. Kiralarda 10.000 dan başlıyor sanırım merkezde. Herşey gönlünüzce olsun🌺
lina09 ryahsi ben orda lazere gitmek istiyorum güzel yerler var mı? Birde 15 aylık kızım var oyun grubuna götürmek istiyorum var mı? Ankara’dayım şuan çok merak ediyorum Van’ı lojmanlar geniş mi? Çok soru sordum kusura bakmayın 🥰