Almila29 Drysmsn merhaba bizde siirte gidicez. Lojman mi tercih ediceksiniz yoksa normal Bi apartman dairesi mi ?
Drysmsn Almila29 duruma bağlı aslında merkez olırsa apartman daıresı ılceler olursa lojman olabılır ev sıkıntısı olacağı ıcın Siz ?
Almila29 Drysmsn bende sizin gibi düşünüyorum.merkezde olursa lojman istemiyorum net bisey de yok kafalar karışık 😊
seninbenimlederdinne_ Canım siirt öyle özledim ki siirti. 2022 de ayrıldık siirtten ama resmen acı çekşyorum aklıma gelince. Lojmanda duruyorduk her şey çok güzeldi, ortamım, arkadaşlarıö, şehrin kendisi beni iyi hissettiriyordu. Umarım sizlere de iyi gelir💕🌸
Drysmsn seninbenimlederdinne_ neresınde yaşadınız siz ? Görevler nasıldı o dönem bu benı biraz korkutuyor
seninbenimlederdinne_ Drysmsn Biz merkezdeydik. Korkmayın artık eskisi gibi terör yok çok şükür🤲🏻 Eşim göreve gitmiyordu. Jandarma eşim sizin eşinizin görevi ne bilemiyorum ama Jandarma komandolar 15-20 gün en fazla gidip dönüyorlardı sonra bir diğer bölük gidiyordu p şekilde planlama yapılıyordu
Drysmsn seninbenimlederdinne_ benım esımde jandarma çavuş Su an bulunduğumuz yerde asayıs de çalışıyor ama sıırtte nereye verecekler bılmıyorım Sıırtte jöh te çalışan bir abı 15 20 gün gıdıyoruz demıstı
seninbenimlederdinne_ Drysmsn siirtte se asayiş olursa çok rahat edersiniz eminim. Hakkınızda hayırlısı olsun komando taburuna veya jöhe verirlerse de dediğiniz gibi 15-20 günlük görevler
mehtap1234 HicisleriBakani merhaba bu sene tayinciyiz eşim polis Siirt hakkında biraz bilgi verir misiniz polis lojmanı var mı imkanları nasıl lojmanın içi nasıl kreş var mı kendimde hemşireyim hastane vs teşekkür ederim şimdid en🌸❤️