Gonzalezz biz emniyet personeliyiz. Polise Siirt torpil yeridir derler. O kdr rahat ve güzel bir şehirdir. Küçük bir şehir ama çoğu batı şehrinden çok daha gelişmiş ve büyüktür buna emin olabilirsin. İki tane avm si vardır bir tane daha yapılıyor güres caddesinin başına. Üç tane avm olcak yani. Güres caddesi şehrin en işlek caddesi araçlara kapalı. Küçük İstiklal diyorum ben ona. Sağlı solllu mağazalar var akşamları hep yürüyüşe çıkarız çok güzeldir. Avm lerde mavi Polo gibi güzel markalar vardır. Alaçatı cafe, sturbacks, Mado, artukbey, big Chefs, marka cafeleridir. Ve bunun gibi birçok cafe ve restoranları vardır. İki tane özel hastanesi vardır kadın doğum ve çocuk hastalıkları doktorları çoktur ve iyidirler. Hastaneleri merkezi konumdadır. Evlerin konumu güreşe çıkar. Merkezden ev tutarsanız her yer birbirine yakındır ve her yer park doludur. Kızlar tepesi parkı millet bahçesi sosyal tesisler buralarda vakit geçirirsiniz. Orduevi çok güzeldir. Dışarıya göre ucuzdur. Yemekleri. Batman’a bir saat diyarbakıra iki saat Van a üç saattir Mardin’e 2 buçuk saattir Tatvana bir buçuk saattir. Yani çevre illere yakındır gezilecek çok güzel yeri vardır Siirt’in. Botan vadisi manzarası müthiştir. Ilısu barajı geçer içinden. Tillo da Tillo kale ve cam seyir terası vardır. Komşulukları çok iyidir insanı çok cana yakın ve yardımseverdir. Esnafı aşırı iyidir çok saygılılardır. Ben insanlarından çok memnunum. Misafirperverliği burada gördüm diyebilirim. Merkezde aşka terör esintisi göremezsin. Bütün ilçelere gezmeye rahatça gidebiliyoruz. Bizim 4. Senemiz ama gitmek istemiyoruz ipka verdik ve kaldık. Batıda bu kdr rahatlığı bulamayız diye düşünüyorum. Evim de güres cad. çok yakın çocuğu alıp çıkabiliyorum gezebiliyorum. Müthiş bi şehir. Ayrıca neredeyse hiç kış yaşanmıyor Bitlis Muş Van kar altındayken eksilerdeyken Siirt’te ılık bi hava oluyır iklimi çok güzel ama yazın sıcak oluyır onu da memlekette geçiriyoruz