balli_cilek Kızlar 11 ay 9 günlüğüz artık bizim yaptığımız yemeklerden ona da tattırabilir miyim acaba domates salçası ve normal ayçiçek yağı kullanıyoruz vermemde sakınca olur mu yoksa daha küçük. Mü
Zumra_Fatma balli_cilek yok kiz verebilirsin ben hep vwriyordum ama kizim biner salcasina alismis annem yapar gonderir esim hile binere alisti domates salcasi yemiyor kizim da oyle
ayseee_ balli_cilek ben en başından beri verdim çok tuzlu olanlar hariç bence verilmeli arada da olsa
balli_cilek Zumra_Fatma bende organik tuzsuz tatlı biber salçası veriyorum yavaştan alıştırayım istiyorum bende
balli_cilek alinduhatg salçayı organik tuzsuz tatlı biber salçası veriyorum tuz bende vermiyorum yavaş yavaş tattırayımm istiyorum yemek seçmesinden korkuyorum 🫤
Duyulurum balli_cilek bugün 10 aylık oğlum kurufasulye pilav yiyecek bizim yediğimizden 🙂 salçası yağı tuzu baharatı ayarında yaparım fazla kaçırmam. Yediği miktar da bir tatlı kaşığı falan olacak ikisinden de.
delirmeceler balli_cilek ayçiçek yağı yerine zeytinyağı kullanabilirsiniz ben öle yapıyorum zaten sadece onlara yemek yapıyorum
balli_cilek delirmeceler biz kendimize ayçiçek yağı kullanıyoruz ama günlük ne yemek yaparsak ona da onun zeytinyağından yapıp vermeye çalışıyorhm
_Goktugunannesi__ balli_cilek baharat ve tuzunu az koyup verebilirsin yani ben o zamanlar veriyordum şuan 21 aylık herşeyi yiyor tabi baharat ve tuzunu az atıyorum sonradan biz kendimize ekliyoruz
Dmta balli_cilek canım benim 8aylik olduk bizim yemeklerden yediriyorum azar azar çok güzel yiyebiliyor
_Goktugunannesi__ balli_cilek Bide bebekler için daha zararlı karşı değilim ama herşey yerinde tadımlık
delirmeceler balli_cilek kendimize yemeği çok nadir yapıyorum eşim evde yemek yemez işinden dolayı bende günde tek öğün yediğim için bizde herşey bebeklere göre yapılıyor ayçiçek yağı hayatımızdan tamamen çıktı o yüzden