Minikturtamm Sadaaa ben iskenderunluyum 🥰 arkadaşimız var orda dörtyolda o ev bulmakta zorlandı ama depremden dolayıydı inşallah siz sıkıntı çekmezsiniz giderken yanınızda klima götürün tam sıcaga denk geliyor hatayın tek övülmiyecek şeyi sıcağıdır😅
Sadaaa limonkolonyasi teşekkür ederim tayinimiz dortyola çıktı nasıl biyer ew bulmak sıkıntı mı kiralar fln merak ediyorum
limonkolonyasi Sadaaa ev bulmak suan her yerde cok zor maalesef hele depremden sonra daha zor ama illaki tayinci olan vardır eşin karakoldaki personeller ile irtibata geçse daha kolay olur sizin için
Sadaaa mooomm01 yaaa teşekkür ederim ☺️ ev bulmak sorun oluyor mu bende adanaliyim memleketime yakın yer çıktı 🥰
mooomm01 Sadaaa bende doğma büyüme adana 😂 annem babam hataylı hiç yaşamadık orada ama memleket işte 🤪
Sadaaa Minikturtamm bikac tane bulduk eşim bi gorusecek bakalm 😊ilk işimiz klima almak olcak ozaman 🥰
Suphiye_mila13 Uygulamayı kullanan ne çok Hataylı var bende ailem Antakyalı ben İskenderun da büyüdüm Payas a gelin geldim şuan payasta oturuyorum🌸
oznurgez Sadaaa Ankara’daki kendi evimizde esya getirmeyi düşünmüyoruz eşim gidince eşyalı ev varsa bakacak ben aydında ailemin yanında olucam çocuklarla duruma göre hareket edicez bakalim