Aselyasar_ Kızlar ağrıda olan var mı hangi ilçeleri iyi merkez yazıyor Şuan ama ev durumları nasıl yeri nasıl
Mehmet_A Aselyasar_ biz 3 sene önce oradaydık inşallah ya merkez yada doğubeyazıt çıkar diyadindeydik biz ve o kadar mahrum bir yerdi ki anlatamam .Gelişmemiş bir şehir zaten ağrı ama yaşanılacak yerler dediğim gibi ağrı ve doğubeyazıt
reyhantugra Aselyasar_ Ağrı çok küçük ve gelişmemiş biyer ben hiç sevmemiştim inşallah siz seversiniz Allah yardımcınız olsun
Ftsolgn Aselyasar_ biz de ağrı merkeze atandik. Temmuz’da gideceğiz Allah’ım iyi insanlar cikartsin karşımıza oraları bilenler güzeldir, soğuktur,insanı iyidir vs.gibi yorum yapıyorlar
Aselyasar_ Mehmet_A ağrı merkez olarak yazıyor ama tam ben de bilmiyorum tekrar ilçeler arasında tercih olacakmış galiba ya da nerede görev yapacağı belli olacak
tatlibiranneo Mehmet_A biz de 2 yıl olacak diyadinden kurtulalı ordan çıkınca heryer harika geliyor 😅
Aselyasar_ aysenrrr ilçe olarak değil şu anda Merkez yazıyor ama tekrar tercih olacakmış ilçeler arasında galiba
ay_16 Ftsolgn ben agriliyim gercekten insalar cok iyi yardim severdir hic merak etmeyin merkeze gelirseniz her türlü yardimci olurum
aysenrrr Aselyasar_ o konu hakkında bilgim yok ki bizde sadece ağrı/patnos yazıyor belli olmuş yani bence